Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

WesterLiefde

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
50 - 350 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

WesterLiefde

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Westerliefde | Westergasterras | Westerunie
Drie locaties in het midden van het Westerpark. Het gevoel van buiten gecombineerd met een ruwe en industriële uitstraling. De club Westerunie, de banqueting en vergaderlocatie Westerliefde en het restaurant  Westergasterras met haar rustieke watertuin met vlonder, geven ruimte aan een enorme verscheidenheid aan evenementen. Van grootse congressen tot lunch, koffie-, thee en dinerbuffetten voor 500 personen, kleinschalige of uitbundige bruiloften, spetterende bedrijfsfeesten of grote festivals. De mogelijkheden van deze drie locaties afzonderlijk of samengesmolten zijn onbegrensd. 

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Westerliefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek. 

 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
WesterLiefdeja80120120120200200350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Mocht je met de auto komen, voer dan in je navigatie de van Bleiswijkstraat in voor de Q-park parkeergarage. Uiteraard kun je ook parkeren langs de Haarlemmerweg (tegenover het park). Het Westerpark zelf heeft een kleine parkeer gelegenheid bij de hoofdingang van het park (naast de Bakkerswinkel), maar, de parkeerplaatsen zijn schaars en er geldt een maximum van 2 uur parkeren.

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer