Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

WesterLiefde

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
50 - 350 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

WesterLiefde

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

WesterLiefde Amsterdam biedt u prachtige locaties aan van industriële aard, die te huur zijn voor diverse evenementen.

De Westerliefde, gelegen in het toonaangevende cultuurpark de Westergasfabriek op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam, is een inspirerende en industriële locatie te midden van veel groen en schept daarmee de ideale setting voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen.

De locatie is o.a. geschikt voor vergaderingen, seminars, productpresentaties, modeshows en andere bedrijfsevenementen en kan door de aanwezigheid van een eigen keuken ook aan al uw culinaire wensen voldoen.

Omdat de Westerliefde intern is verbonden aan de Westerunie, het Westergasterras en het Transformatorhuis zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met een doordeweekse vergunning tot 3.00 uur (in het weekend zelfs tot 5.00 uur) ben jij bij de Westerliefde aan het juiste adres voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenementen.

De accountmanagers van de Westerliefde gaan ook over de exclusieve verhuur van de Westerunie en het Westergasterras (1 oktober tot 1 april). 

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Westerliefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek. 

 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
WesterLiefdeja80120120120200200350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Mocht je met de auto komen, voer dan in je navigatie de van Bleiswijkstraat in voor de Q-park parkeergarage. Uiteraard kun je ook parkeren langs de Haarlemmerweg (tegenover het park). Het Westerpark zelf heeft een kleine parkeer gelegenheid bij de hoofdingang van het park (naast de Bakkerswinkel), maar, de parkeerplaatsen zijn schaars en er geldt een maximum van 2 uur parkeren.

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer