Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

WesterLiefde

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
50 - 350 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

WesterLiefde

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven
De WesterLiefde is,met een capaciteit van 300 gasten ideaal voor een intiem feest of huiskamer concert.  De WesterLiefde wordt regelmatig ingezet als extra zaal voor grotere feesten vanuit de WesterUnie (800 gasten) of  gekoppeld aan het naastgelegen Transformatorhuis. Omdat een groot deel van de licht- en audio installatie, een volledige bar en dj-booth al aanwezig zijn, is er weinig nodig om de WesterLiefde om te toveren tot een bruisende club of intieme concertzaal.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Westerliefde ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek. 

 

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
WesterLiefdeja80120120120200200350

Parkeren in de buurt van deze locatie

Mocht je met de auto komen, voer dan in je navigatie de van Bleiswijkstraat in voor de Q-park parkeergarage. Uiteraard kun je ook parkeren langs de Haarlemmerweg (tegenover het park). Het Westerpark zelf heeft een kleine parkeer gelegenheid bij de hoofdingang van het park (naast de Bakkerswinkel), maar, de parkeerplaatsen zijn schaars en er geldt een maximum van 2 uur parkeren.

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer