Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Stayokay Haarlem

  • Noord-Holland
  • Haarlem
  • Haarlem-Ter-Kleef-en-Te-Zaanen
Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
1 - 140 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Stayokay Haarlem

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Inspirerend vergaderen
Stayokay Haarlem is een prettige en verrassende locatie voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten. De multifunctionele vergaderzalen zijn geschikt voor groepen vanaf 5 tot maximaal 30 personen. Desgewenst verzorgt Stayokay ontbijt, lunch, brunch en een diner, barbecue of buffet. Meerdaagse vergaderingen zijn ook mogelijk. Een vergadering is prima te combineren met een (teambuilding)activiteit en een overnachting. De ligging van dit hostel biedt volop gelegenheid om te ontspannen tussen de bedrijven door.

Aanbieding op maat
Vanzelfsprekend kun je altijd met ons overleggen voor een aanbieding op maat. Dit hostel bieden veel flexibiliteit en denkt graag met je mee om tot een passend programma te komen.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Stayokay Haarlem ligt aan de rand van het Schoterpark in Haarlem noord. Het is eenvoudig te bereiken met auto, bus en trein.

Op het terrein rondom het hostel vind je een ruime gratis parkeerplaats en een gezellig terras, In het park om het hostel bevinden zich naast sportvelden een speeltuin, een kinderboerderij en onze directe buren zijn de dieren van Artisklas: de prijswinnende kleinste officiële dierentuin van Nederland.

Binnen een straal van 3 km zijn er 3 sportparken te vinden waar een breed scala aan sporten wordt aangeboden zoals skieën, schaatsen, bowling, honkbal, voetbal, tennis etc.

Op 2 km afstand ligt het nationaal park Noord-Kennermerland met aansluitend de stranden van Bloemendaal (4km) en Zandvoort (10 km) aan zee.

Het oude stadscentrum van Haarlem vind je op een kleine 2,5 kilometer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Eetzaalja30156025150100150
Zaal1ja25124036504050
Zaal2ja10----10-
Bar "De fietsenstalling"ja20123024503050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het terrein rondom het hostel vind je een kleine gratis parkeerplaats. Aan de wegzijde zijn de gratis parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor bussen. In de nabijgeleden woonwijken kan er ook gratis geparkeerd worden.

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer