Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Stayokay Haarlem

  • Noord-Holland
  • Haarlem
  • Haarlem-Ter-Kleef-en-Te-Zaanen
Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
1 - 140 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Stayokay Haarlem

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Stayokay Haarlem is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zowel feestelijke als zakelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over meerdere multifunctionele zalen, een terras, een bar en restaurant. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van personeelsfeest tot vergadering, van teambuilding tot verjaardagsfeest. Ook behoort een feest met DJ of band tot de mogelijkheden. Na afloop kan iedereen gezellig in het hostel blijven slapen en sluit je de volgende ochtend samen af tijdens het ontbijt. Ook de omgeving heeft veel te bieden: geniet van een heerlijke barbecue, doe een workshop Capoeira of trek eropuit tijdens een gps-tocht. De mogelijkheden zijn legio, wij denken graag met je mee!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Stayokay Haarlem ligt aan de rand van het Schoterpark in Haarlem noord. Het is eenvoudig te bereiken met auto, bus en trein.

Op het terrein rondom het hostel vind je een ruime gratis parkeerplaats en een gezellig terras, In het park om het hostel bevinden zich naast sportvelden een speeltuin, een kinderboerderij en onze directe buren zijn de dieren van Artisklas: de prijswinnende kleinste officiële dierentuin van Nederland.

Binnen een straal van 3 km zijn er 3 sportparken te vinden waar een breed scala aan sporten wordt aangeboden zoals skieën, schaatsen, bowling, honkbal, voetbal, tennis etc.

Op 2 km afstand ligt het nationaal park Noord-Kennermerland met aansluitend de stranden van Bloemendaal (4km) en Zandvoort (10 km) aan zee.

Het oude stadscentrum van Haarlem vind je op een kleine 2,5 kilometer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Eetzaalja30156025150100150
Zaal1ja25124036504050
Zaal2ja10----10-
Bar "De fietsenstalling"ja20123024503050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het terrein rondom het hostel vind je een kleine gratis parkeerplaats. Aan de wegzijde zijn de gratis parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor bussen. In de nabijgeleden woonwijken kan er ook gratis geparkeerd worden.

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer