Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Stayokay Haarlem

  • Noord-Holland
  • Haarlem
  • Haarlem-Ter-Kleef-en-Te-Zaanen
Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
1 - 140 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Stayokay Haarlem

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Een feestje of toch meer zin om met de boot naar de stad te gaan? In culturele uitjes, musea, winkelen? Of wil je juist de natuur beleven, door de duinen fietsen, strandwandelingen maken? of een combinatie van dit  alles?  In en rond Haarlem kan het allemaal. ‘Heerlijk Haarlem’, de ‘Bourgondische stad van het noorden’ ligt ook nog eens heel centraal: de bollenvelden, de Zaanse Schans en Amsterdam liggen binnen handbereik. Stayokay Haarlem ligt aan de rand van het Schoterpark. In het gezellige bruine eetcafé The Shuffle kun je mensen ontmoeten uit allerlei landen.

Stayokay Haarlem beschikt over 140 bedden verdeeld over 2-,4-,6-, en 8-persoons kamers allen voorzien van eigen toilet en douche. Naast het cafe beschikt Stayokay Haarlem over twee multifunctionele zalen.

Aansluitend van een vergadering, teambuildingsactiviteit of om het feest te openen kunt u gebruik maken van een barbeque om de dag nog completer te maken!

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Stayokay Haarlem ligt aan de rand van het Schoterpark in haarlem noord. Het is eenvoudig te bereiken met auto, bus en trein.

Op het terrein rondom het hostel vind je een ruime gratis parkeerplaats en een gezellig terras, In het park om het hostel bevinden zich naast sportvelden een speeltuin, een kinderboerderij en onze directe buren zijn de dieren van Artisklas de prijswinnende kleinste officiele dierentuin van Nederland.

Binnen een straal van  3 km zijn er 3 sportparken te vinden waar een breed scala aan sporten wordt aangeboden zoals Skieen, schaatsen, bowling, honkbal, voetbal, tennis etc. 

Op 2 km afstand ligt het nationaal park Noord-Kennermerland met aansluitend de stranden van Bloemendaal (4km) en Zandvoort (10 km) aan zee.

Het  het oude stadscentrum van Haarlem vind je op een kleine 2,5 kilometer.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Eetzaalja30156025150100150
Zaal1ja25124036504050
Zaal2ja10----10-
Bar "De fietsenstalling"ja20123024503050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het terrein rondom het hostel vind je een kleine gratis parkeerplaats. Aan de wegzijde zijn de gratis parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor bussen. In de nabijgeleden woonwijken kan er ook gratis geparkeerd worden.

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Stayokay Haarlem, Jan Gijzenpad 3, 2024 CL Haarlem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer