Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Pllek

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
5 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Restaurant Pllek

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Op zoek naar een unieke vergaderruimte in Amsterdam? Pllek is die bijzondere vergaderlocatie! Naast ons restaurant hebben wij een zaal met een grote glazen pui met uitzicht op ‘t IJ. De ideale locatie voor een brainstormsessie, debat, lezing, cursus, workshop of inspirerende vergadering. 

Vergaderen in Amsterdam: inspirerende dag aan ‘t IJ

Aan onze vergaderzaal grenst een zonovergoten terras en een fijn aangelegd strandje. Ideaal om vooraf, tussendoor én na afloop te genieten van de buitenlucht. Het weidse uitzicht en de creatieve omgeving maken van Pllek de ideale locatie om geïnspireerd te raken en tot nieuwe inzichten te komen. De ruimte leent zich dan ook uitstekend voor vergaderingen, presentaties en zakelijke bijeenkomsten.

Alles in huis voor een inspirerende vergadering 

Vergaderingen bij Pllek verzorgen wij tot in de puntjes. Zo is er Wifi, een beamer en een geluidsinstallatie. De dag kan je aanvullen met een heerlijke lunch of met een borrel of diner na afloop van jullie sessie.

Wil je voorafgaand of na afloop van de vergadering of bijeenkomst bij ons ontbijten, lunchen, borrelen en/of dineren? We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je in ons restaurant terecht voor groepen tot maximaal 40 personen, maar we kunnen ook een lunch organiseren in buffet style in de zaal waar ook de vergadering plaatsvindt. 

Bij Pllek houden we van groenten, en we houden ook van dieren, van mensen en het milieu. Daarom kiezen wij voor producten die veelal biologisch en plantaardig zijn. Elk seizoen serveren wij een nieuw menu, en daarom werken wij met seizoensproducten uit de buurt. Zo groeien onze groenten bijvoorbeeld op een eigen stukje land bij boer Wim Bijma in Osdorp. Daarnaast ontwikkelt onze chef Dimitry Mulder met onbewerkte ingrediënten zijn eigen gerechten van A tot Z, zodat de smaak en voedingsstoffen zuiver en puur blijven.

Vergaderlocatie op goed bereikbare locatie

Pllek is te vinden op de NDSM werf, waar vandaan we 3 minuten lopen vanaf de pont vanaf Amsterdam Centraal zitten. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier. Met de auto is Pllek te bereiken via de ring A10 afslag S118. En er is direct voor de deur parkeergelegenheid (€ 1,30 per uur of een dagkaart voor €8,40)

Wil je een offerte aanvragen? Of meer informatie over onze bijzondere vergaderruimte in Amsterdam Noord? Neem dan contact via events@pllek.nl voor alle informatie.

Locatie

Aan het water
Onze zaal bestaat net als het restaurant uit zeecontainers en een interieur van gerecycled materiaal, waardoor de ruimte een rauwe uitstraling heeft. Daglicht valt ruimschoots naar binnen door de grote glazen pui met uitzicht op het Zuiden en de skyline van Amsterdam. Aan de zaal grenst een buitenruimte met zonovergoten terras en een fijn aangelegd strandje, ideaal om vooraf, tussendoor en na afloop te genieten van de Pllek vibes.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kost op het NDSM-terrein € 1,30 per uur. Betaald parkeren geldt van maandag tm zaterdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer