Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Pllek

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
5 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Restaurant Pllek

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Bijzondere trouwlocatie aan het water in Amsterdam

 Jullie geloftes afleggen en elkaar het ja-woord geven terwijl je de skyline van Amsterdam als achtergrond hebt. Trouwen in Amsterdam, maar wel met de ruimte om je heen en ‘t IJ aan je voeten. Gelegen op de historische NDSM-werf met uitzicht op de skyline van Amsterdam, heb je het gevoel dat je ver weg bent van de drukke stad, maar je zit enkel aan de andere kant van ‘t IJ.  

Duurzaam dineren op je bruiloft 

Wil je samen met je bruiloftsgasten genieten van een uitgebreid diner voordat je huwelijksfeest begint terwijl je uitkijkt op het mooiste zicht van Amsterdam? Wij toveren de zaal van Pllek om tot een sfeervolle, romantische privé ruimte, waar je aan lange, gedekte tafels kunt genieten van de kookkunsten van onze chef. 

Sfeerimpressie trouwen in Amsterdam bij Pllek

Er zijn al veel prachtige bruidsparen bij Pllek getrouwd. Hieronder vind je  een kleine impressie van eerder voltrokken huwelijken.  

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met events@pllek.nl

Locatie

Aan het water
Onze zaal bestaat net als het restaurant uit zeecontainers en een interieur van gerecycled materiaal, waardoor de ruimte een rauwe uitstraling heeft. Daglicht valt ruimschoots naar binnen door de grote glazen pui met uitzicht op het Zuiden en de skyline van Amsterdam. Aan de zaal grenst een buitenruimte met zonovergoten terras en een fijn aangelegd strandje, ideaal om vooraf, tussendoor en na afloop te genieten van de Pllek vibes.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kost op het NDSM-terrein € 1,30 per uur. Betaald parkeren geldt van maandag tm zaterdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!