Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Pllek

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
5 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Restaurant Pllek

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Bedrijfsfeest in Amsterdam die je niet snel vergeet

Naast ons restaurant hebben wij een privé ruimte beschikbaar voor verhuur. Deze zaal bestaat - net als het restaurant - uit zeecontainers en een interieur van gerecycled materiaal. Aan de zaal grenst een zonovergoten terras met aangelegd strandje waar je in de zomer tot laat in de avond kan genieten van de laatste zonnestralen. De ruimte kan worden ingericht voor een uitgebreid diner aan lange tafels, maar ook voor een informele borrel, live optreden of een clubnacht tot in de late uurtjes. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en ervaar het gevoel van vrijheid. Pllek wordt niet voor niets ‘een eiland middenin de stad’ genoemd.  

Pllek: unieke evenementenlocatie in Amsterdam met Private Dining

Wil je helemaal uitpakken en uitgebreid dineren tijdens je bedrijfsfeest terwijl je uitkijkt op het mooiste zicht van Amsterdam? Wij toveren de zaal van Pllek om tot een sfeervolle privé ruimte, waar je aan lange, gedekte tafels kunt genieten van de kookkunsten van onze chef. 

Barbecue op het strand met je blik op de skyline van Amsterdam

Van april tot en met september kan je bij Pllek terecht voor een barbecue op het aangrenzende terras en strand van de zaal. Voetjes in het zand, de grill die brandt en ondertussen de rumoerige zomer vibes van Pllek, het glinsterende IJ en het uitzicht op de overkant. Tijdens de BBQ zal een van onze koks jullie bedienen van achter de grill en de producten op een buffet presenteren. In het kader van ons menu, waarbij 75% vegetarisch is, zullen er naast vlees en vis heerlijke vegetarische gerechten op het menu staan. Wij serveren vlees van de familie Evenhuis (Wild van Wild) en duurzaam gevangen seizoensgebonden vis van Jan van As. 

Evenement op maat

Mocht jouw aanvraag toch niet passen binnen ons bovenstaande concept, dan kijken we graag samen naar je aanvraag om het ultieme bedrijfsfeest te organiseren. 

Jouw bedrijfsfeest bij Pllek?

Voor meer informatie kun je contact opnemen via events@pllek.nl of bezoek onze website 
www.pllek.nl/zaalverhuur

Locatie

Aan het water
Onze zaal bestaat net als het restaurant uit zeecontainers en een interieur van gerecycled materiaal, waardoor de ruimte een rauwe uitstraling heeft. Daglicht valt ruimschoots naar binnen door de grote glazen pui met uitzicht op het Zuiden en de skyline van Amsterdam. Aan de zaal grenst een buitenruimte met zonovergoten terras en een fijn aangelegd strandje, ideaal om vooraf, tussendoor en na afloop te genieten van de Pllek vibes.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kost op het NDSM-terrein € 1,30 per uur. Betaald parkeren geldt van maandag tm zaterdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pllek, T.T. Neveritaweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer