Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nieuwe Kerk

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Spui 175, 2511BM, Den Haag
25 - 750 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Nieuwe Kerk

Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Nieuwe Kerk aan het Spui is een van de meest markante gebouwen van Den Haag. Opgericht in 1656 is de Nieuwe Kerk een van de oudste gebouwen in de Haagse binnenstad en tevens een Rijksmonument.

Dankzij perfecte akoestiek, de goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van prachtige klassieke details, biedt de Nieuwe Kerk plaats aan een grote diversiteit  aan vergaderingen en congressen.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
De Nieuwe Kerk is gelegen aan het Spui, tussen de diverse ministeries en op loopafstand van het Binnenhof en het Haagse Gemeentehuis. Niet voor niets is de locatie dan ook populair voor bijeenkomsten georganiseerd door de overheid. Daarnaast is de locatie hierdoor ook in trek bij organisaties en bedrijven die de overheid willen bereiken. Daarom wordt de Nieuwe Kerk ook wel de voordeur naar het bestuurlijk hart van Nederland genoemd.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In het gebied rondom de kerk liggen een aantal parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde parking Spui Centrum is. Verder liggen drie andere parkeergarages in de nabije omgeving, namelijk parking Stadhuis, parking Turfmarkt en parking Helicon.

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer