Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nieuwe Kerk

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Spui 175, 2511BM, Den Haag
25 - 750 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Nieuwe Kerk

Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

Bent u op zoek naar locatie voor een hip zakelijk event in het centrum van Den Haag? Of liever een sfeervolle uitstraling voor een feestelijk bedrijfsevenement? De mogelijkheden in de Nieuwe Kerk zijn eindeloos. Door de neutrale uitstraling kan elke sfeer gecreëerd worden dat past binnen uw communicatiedoelstelling.

Sinds 1970 heeft de Nieuwe Kerk geen kerkelijke functie en richt het zich volledig op culturele en zakelijk evenementen. Anno 2012 wordt het gebouw nog steeds gebruikt voor talloze zakelijke evenementen, borrels en recepties. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
De Nieuwe Kerk is gelegen aan het Spui, tussen de diverse ministeries en op loopafstand van het Binnenhof en het Haagse Gemeentehuis. Niet voor niets is de locatie dan ook populair voor bijeenkomsten georganiseerd door de overheid. Daarnaast is de locatie hierdoor ook in trek bij organisaties en bedrijven die de overheid willen bereiken. Daarom wordt de Nieuwe Kerk ook wel de voordeur naar het bestuurlijk hart van Nederland genoemd.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In het gebied rondom de kerk liggen een aantal parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde parking Spui Centrum is. Verder liggen drie andere parkeergarages in de nabije omgeving, namelijk parking Stadhuis, parking Turfmarkt en parking Helicon.

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer