Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nieuwe Kerk

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Centrum
Spui 175, 2511BM, Den Haag
25 - 750 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Nieuwe Kerk

Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Nieuwe Kerk aan het Spui is een van de meest markante gebouwen van Den Haag. Opgericht in 1656 is de Nieuwe Kerk een van de oudste gebouwen in de Haagse binnenstad en tevens een Rijksmonument. De locatie bevindt zich in het culturele en bestuurlijke hart van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof tussen de ministeries. Daarom wordt de Nieuwe Kerk ook wel de voordeur naar het bestuurlijk hart van Nederland genoemd.

De Nieuwe Kerk biedt plaats aan een enorme diversiteit aan bijeenkomsten. Zowel culturele als zakelijke evenementen vinden hier met grote regelmaat plaats, maar ook is de kerk zeer geliefd als locatie om te trouwen.

Dankzij de aanwezigheid van twee geluidsgescheiden ruimtes, de neutrale architectuur en inrichting, de goede bereikbaarheid en de prachtige klassieke details, biedt de Nieuwe Kerk plaats aan een grote diversiteit aan evenementen. Van chique galadiners tot intieme concerten, van grote plenaire bijeenkomsten tot drukke netwerkborrels; de mogelijkheden zijn eindeloos. En door de centrale ligging en besloten, solide uitstraling is de locatie uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen waarbij maximale privacy en veiligheid gewaarborgd zijn.

Catering
Uw culinaire wensen zijn in goede handen bij Taat & de Regt: een Haagsche partycateraar die zich richt op de regionale markt. Met al meer dan 30 jaar kennis en ervaring als Haagse partycateraar, weten zij als geen ander uw ideeën en wensen om te zetten in een passend en ondersteunend culinair product.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
De Nieuwe Kerk is gelegen aan het Spui, tussen de diverse ministeries en op loopafstand van het Binnenhof en het Haagse Gemeentehuis. Niet voor niets is de locatie dan ook populair voor bijeenkomsten georganiseerd door de overheid. Daarnaast is de locatie hierdoor ook in trek bij organisaties en bedrijven die de overheid willen bereiken. Daarom wordt de Nieuwe Kerk ook wel de voordeur naar het bestuurlijk hart van Nederland genoemd.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In het gebied rondom de kerk liggen een aantal parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde parking Spui Centrum is. Verder liggen drie andere parkeergarages in de nabije omgeving, namelijk parking Stadhuis, parking Turfmarkt en parking Helicon.

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Spui 175, 2511BM, Den Haag
Toon mij het telefoonnummer