Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Papendal

  • Gelderland
  • Arnhem
Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
2 - 3000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel Papendal

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Vergaderlocatie op Veluwe
Papendal is een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe. De bossen, de rust en ruimte maken het hoofd vrij voor topprestaties. Alle vergaderzalen hebben daglicht en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In de zalen maakt u gratis gebruik van Wifi  door in te loggen met 'Papendal'. Voor meer zekerheid en gegarandeerde kwaliteit kiest u voor een vaste ADSL-verbinding.

Papendal biedt de unieke combinatie van een multifunctioneel congrescentrum en 151 hotelkamers in een bosrijke en rustgevende omgeving.

In het congrescentrum kunt u vergaderen, een beurs of een groots evenement organiseren.

De zalen hebben een capaciteit van 6 tot 3.000 personen. Dit betekent dat er ongekende mogelijkheden zijn voor het houden van bijeenkomsten, cursussen, workshops, presentaties en bedrijfsevenementen. Ook voor uw sportdag of een sportief evenement hebben wij alles in huis.
In samenwerking met NOC*NSF verzorgen wij bijna alle denkbare binnen- en buitenactiviteiten voor uw organisatie.

Congrescentrum
Voor uw evenementen presentaties, beurzen, een of meerdaagse seminars, symposia en congressen beschikt Hotel Papendal over 2 grote zalen en meerdere - en vergader- en conferentiezalen die in grootte variëren.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Papendal ligt in de bosrijke omgeving van de Veluwe en Arnhem en ligt zo'n 5 km verwijderd van het centrum. Papendal is uitstekend bereikbaar via de A12 en A50 en ligt bijvoorbeeld op 45 minuten rijden van Amsterdam. Ook met OpenbaarVervoer is Papendal beter dan ooit bereikbaar door een bushalte op het terrein.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende parkeergelegenheid, gratis!

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer