Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Papendal

  • Gelderland
  • Arnhem
Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
2 - 3000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Hotel Papendal

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Hotel Papendal biedt de unieke combinatie van een multifunctioneel congrescentrum en 151 hotelkamers in een bosrijke en rustgevende omgeving.
In het congrescentrum kunt u vergaderen, een beurs of een groots evenement organiseren.

De zalen hebben een capaciteit van 6 tot 3.000 personen. Dit betekent dat er ongekende mogelijkheden zijn voor het houden van bijeenkomsten, cursussen, workshops, presentaties en bedrijfsevenementen. Ook voor uw sportdag of een sportief evenement hebben wij alles in huis.

In samenwerking met NOC*NSF verzorgen wij bijna alle denkbare binnen- en buitenactiviteiten voor uw organisatie.

En wat is er prettiger na afloop van een vergadering of evenement direct in de buurt te kunnen overnachten? Hotel Papendal heeft 75 4-sterrenhotelkamers, waaronder 6 suites en 75 3-sterrenkamers met 1 suite. Alle hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het wellnesscentrum met fitness en sauna.

Congrescentrum
Voor uw evenementen presentaties, beurzen, een of meerdaagse seminars, symposia en congressen beschikt Hotel Papendal over 2 grote zalen en meerdere - en vergader- en conferentiezalen die in grootte variëren.

Grote en kleine evenementen
Papendal is meer dan een prima hotel en congrescentrum. Juist de vele sportfaciliteiten maken het fantastisch gelegen terrein tot een gewilde locatie voor kleine en grote evenementen met een sportief karakter zoals bijvoorbeeld Pitch&Putt golf. Bedrijven, verenigingen en scholen uit heel Nederland kiezen bewust voor Papendal als eventlocatie door de perfecte mix van faciliteiten, accommodaties en services. Of u nu een clinic voor 10 relaties of een evenement voor 10.000 personen wilt organiseren, op Papendal krijgen uw ideeën precies die vorm die u voor ogen heeft.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Papendal ligt in de bosrijke omgeving van de Veluwe en Arnhem en ligt zo'n 5 km verwijderd van het centrum. Papendal is uitstekend bereikbaar via de A12 en A50 en ligt bijvoorbeeld op 45 minuten rijden van Amsterdam. Ook met OpenbaarVervoer is Papendal beter dan ooit bereikbaar door een bushalte op het terrein.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende parkeergelegenheid, gratis!

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer