Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel Papendal

  • Gelderland
  • Arnhem
Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
2 - 3000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel Papendal

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Uw evenement, feest of beurs moet tot in de puntjes geregeld zijn. Bij Papendal vindt u precies wat u zoekt.

De prachtige bosrijke omgeving van Papendal biedt u de perfecte locatie voor een personeelsfeest. Papendal heeft een breed aanbod aan clinics en activiteiten dus geniet van de natuur of ga de strijd aan met uw collega’s. Zowel de congreszalen als het evenemententerrein is voor uw personeelsfeest inzetbaar. Geheel naar uw wensen stellen wij een geschikt programma samen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Het evenemententerrein op Papendal is uitermate geschikt voor het houden van diverse soorten evenementen, feestelijke bijeenkomsten, sportdagen en festivals. Het terrein is altijd perfect op maat in te delen voor diverse doeleinden en aan te kleden in elk door u gewenste stijl of sfeer.

De evenementenzalen van ons prachtig gelegen Hotel Papendal bieden de juiste omgeving om uw evenement, feest of beurs te laten slagen.

Deze multifunctionele zalen zijn perfect op maat in te delen en aan te kleden in elke gewenste stijl of sfeer. De zalen zijn bijzonder geschikt voor het houden van verschillende soorten evenementen, feestelijke bijeenkomsten en congressen.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Papendal ligt in de bosrijke omgeving van de Veluwe en Arnhem en ligt zo'n 5 km verwijderd van het centrum. Papendal is uitstekend bereikbaar via de A12 en A50 en ligt bijvoorbeeld op 45 minuten rijden van Amsterdam. Ook met OpenbaarVervoer is Papendal beter dan ooit bereikbaar door een bushalte op het terrein.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende parkeergelegenheid, gratis!

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Papendallaan 3, 6816VD, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer