Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Anafora

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Leidsche-Rijn
Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
1 - 500 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Anafora

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

U zoekt een plek om even uit de waan van de dag te stappen. Met collega’s en relaties een dag of dagdeel ergens anders te zijn. Om te vertragen, te reflecteren, te vieren of de toekomst van uw organisatie te bespreken.

Anafora is een plek, midden in Nederland, waar onze zakelijke gasten omringd door natuur en ruimte tot rust komen. Maar ook tot de beste dialogen, ideeën en betekenisvolle ontmoetingen. Hier ontstaan prestaties met impact… Wees welkom in Anafora!

  • Uw event op maat gemaakt
  • Inspirerende locatie in het groen van het Máximapark
  • Uniek klassiek gebouw met eindeloze mogelijkheden
  • Centraal gelegen met een ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving

Met passie voor ons vak kijken we samen met u naar de eindeloze mogelijkheden die Anafora te bieden heeft. Of het nu gaat om catering, activiteiten of entertainment. Ons team denkt mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst. We geven u graag tal van aanvullende suggesties om ervoor te zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Unieke buitenlocatie
Onze zalen zijn plekken waar inspiratie, inzicht en verbinding gemakkelijk ontstaan. Alle ruimtes hebben natuurlijk lichtinval en uitzicht over het park en de Viking rijn. De grote parkzalen hebben een hoog plafond en kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd. Door de openslaande deuren in de ruimtes krijgt uw gezelschap ook toegang tot het privéterras. Zo maken we optimaal gebruik van het binnen/buiten gevoel.

Wees welkom
Dit is een plek om even uit de waan van de dag te stappen en samen met collega’s en relaties te focussen op wat ook belangrijk is. Alles in en rondom Anafora werkt daaraan mee. Waar de zakelijke meeting begon met een warme kop koffie of thee, sluit u deze met uw collega’s af met een goede borrel. Gezellig met elkaar, omringd door natuur en in goede handen: dat is Anafora. Wij verwelkomen u graag!

Interesse in Anafora als locatie voor uw bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek op locatie.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In het bos
Midden in het Vleutense Máximapark, ten westen van Utrecht, vind je dit bijzondere en opvallende gebouw. Anafora is uniek en prachtig gelegen in het hart van het groene en waterrijke Máximapark, dat onlangs door de Eregalerij tot mooiste park van Nederland is uitgeroepen. Door het schitterende uitzicht op het vele groen raak je hier al snel geïnspireerd!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Anafora Parkzaalja50658065120100150
Máxima Parkzaalja30204025352040
Cuypers Board Roomja16101620-16-
Alexandria Parkzaalja4065907515095180
Happy's Barja40305030803090
Inspiratiekamerja12-16----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op 400 meter (4 minuten lopen) van Anafora ligt de gratis parkeerplaats van het Máximapark. Vanaf de parkeerplaats kunt u zich comfortabel laten rijden naar Anafora met onze ‘Park & Ride’ Club Car. Wanneer u ons tevoren belt (030-6771005) wordt u gratis van de parkeerplaats opgehaald en na uw bezoek uiteraard weer naar uw auto gebracht.

Het adres van de parkeerplaats is Utrechtseweg 4 Vleuten. Parkeren is kosteloos en er is plaats voor circa 100 auto’s.

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer