Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Anafora Parkrestaurant

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Leidsche-Rijn
Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
1 - 350 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Anafora Parkrestaurant

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Midden in het Vleutense Máximapark vind je dit bijzondere en opvallende gebouw. Door het schitterende uitzicht op het vele groen raak je hier al snel geïnspireerd! De locatie beschikt over diverse moderne en stijlvolle ruimtes voor jouw vergadering, brainstormsessie of (product)presentatie. Daarnaast zijn alle technische snufjes aanwezig voor een succesvolle bijeenkomst. Denk aan een beamer en flipover, maar ook aan kleurrijke spots voor jouw (bedrijfs)feest.

De kracht van deze locatie is om in te leven in de wens en het doel van het event van de gast. Samen wordt afgestemd hoe de doelen gerealiseerd kunnen worden. Er wordt goed doorgevraagd over het doel van de bijeenkomst om de meeting zo optimaal mogelijk te laten slagen. Door de gastvrije opstelling wordt de gelegenheid zo persoonlijk mogelijk gemaakt. En heb je tussendoor trek gekregen? In het restaurant kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren, of geniet in je pauze van een smoothie of warme snack.

Je vindt hier drie zalen voor jouw vergadering, feest of evenement. Alle ruimtes zijn voorzien van veel daglicht en in meerdere opstellingen in te delen. Zo kun je met 14 personen aan tafel vergaderen in de Cuyperszaal, maar ook een receptie organiseren voor maximaal 150 personen in het Restaurant. Daarnaast kun je in combinatie met een vergaderruimte ook de Vide boeken. Deze ruimte kun je bijvoorbeeld gebruiken als break-outroom of om gesprekken te voeren. Boek je een ruimte op de begane grond, dan kun je gebruik maken van een privé-terras.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Midden in het Vleutense Máximapark, ten westen van Utrecht, vind je dit bijzondere en opvallende gebouw. Anafora is uniek en prachtig gelegen in het hart van het groene en waterrijke Máximapark, dat onlangs door de Eregalerij tot mooiste park van Nederland is uitgeroepen. Door het schitterende uitzicht op het vele groen raak je hier al snel geïnspireerd!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Anaforazaalja6060906515080200
Máximaparkzaalja36245024553660
Cuyperszaalja141230202520-
Videja121212-2012-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op 400 meter (4 minuten lopen) van het restaurant ligt de gratis parkeerplaats van het Máximapark. Vanaf de parkeerplaats kunt u zich comfortabel laten rijden naar Anafora met onze ‘Park & Ride’ Club Car. Wanneer u ons tevoren belt (030-6771005) wordt u gratis van de parkeerplaats opgehaald en na uw bezoek uiteraard weer naar uw auto gebracht.

Het adres van de parkeerplaats is Utrechtseweg 4 Vleuten. Parkeren is kosteloos en er is plaats voor circa 100 auto’s.

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer