Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Anafora Parkrestaurant

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Leidsche Rijn
Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
1 - 350 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Anafora Parkrestaurant

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Trouwen met uitzicht op het water? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Met haar ligging midden in de tuinen van het prachtige Máximapark biedt Anafora als trouwlocatie een sprookjesachtig decor voor uw huwelijk.

Anafora is onlangs aangewezen als ‘Huis der Gemeente’. Wij zijn erg trots op het feit dat de Gemeente Utrecht ons ziet als vaste trouwlocatie van de Gemeente, ten behoeve van het sluiten van huwelijken en partnerschapsregistraties. De Gemeente Utrecht is tot dit besluit gekomen naar aanleiding van de vele huwelijken die al in Anafora voltrokken zijn.

Samen met u geven we graag invulling aan uw onvergetelijke huwelijksdag. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u en uw dierbaren volop kunnen genieten van deze mooie gebeurtenis.

Om u een compleet beeld te kunnen geven van alle mogelijkheden, ons culinaire aanbod en Anafora’s ambiance, bent u van harte welkom voor een rondleiding. Voor ieder gezelschap, groot of klein, voor uw receptie of uw trouwdag van ceremonie tot feest; we maken graag een voorstel op maat.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Midden in het Vleutense Máximapark, ten westen van Utrecht, vind je dit bijzondere en opvallende gebouw. Anafora is uniek en prachtig gelegen in het hart van het groene en waterrijke Máximapark, dat onlangs door de Eregalerij tot mooiste park van Nederland is uitgeroepen. Door het schitterende uitzicht op het vele groen raak je hier al snel geïnspireerd!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Anaforazaalja6060906515080200
Máximaparkzaalja36245024553660
Cuyperszaalja141230202520-
Videja121212-2012-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op 400 meter (4 minuten lopen) van het restaurant ligt de gratis parkeerplaats van het Máximapark. Vanaf de parkeerplaats kunt u zich comfortabel laten rijden naar Anafora met onze ‘Park & Ride’ Club Car. Wanneer u ons tevoren belt (030-6771005) wordt u gratis van de parkeerplaats opgehaald en na uw bezoek uiteraard weer naar uw auto gebracht.

Het adres van de parkeerplaats is Utrechtseweg 4 Vleuten. Parkeren is kosteloos en er is plaats voor circa 100 auto’s.

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag én ontvang het magazine gratis!