Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Supperclub

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Singel 460, Amsterdam, Nederland
50 - 535 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Supperclub

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

De Supperclub is onmogelijk in één woord te vangen. Het is een restaurant, cocktailbar, een beleving een club en een professionele evenementen locatie. De Supperclub is een al jaar en dag een beproefd Nederlands concept.

locatie

De Supperclub bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Vlak naast het Koningsplein ontvouwt zich de entree naar een heldere witte zaal met bovenop een entresol met privé bar. In de karakteristieke witte zaal waar elk mogelijk evenement georganiseerd kan worden in sfeer, kleur of setting met behulp van 260-graden beamers.

team

Supperclub heeft veel succesvolle evenementen gehost, zoals product lanceringen, modeshows, culinaire events, presentaties, exposities en wekelijkse clubnachten.

Supperclub beschikt over eigen in-house catering, professionele chefs en een professioneel creatief team met meer dan 20 jaar ervaring. Een walking dinner of een 3-, 4-, of 5-gangendiner? Dit is geen enkel probleem voor ons. Het creatieve team is in staat om hypnotiserende performances geven en de meest waanzinnige concepten te bedenken voor jouw evenement.

Kortom, alles is mogelijk met een Supperclub event waar nog lang over wordt nagepraat.Maar kijk ook gerust naar onze andere mogelijkheden. 

Supperclub - Supperclub Cruise - Bar Rouge


Bar Rouge


Coucou,

Leuk je eindelijk eens te ontmoeten. Laat ik me even voorstellen. Ik ben Miss Rouge, dé nieuwste hot spot in town. Vanaf nu verleid ik je vanaf het Singel in de oh zo mooie Odeon.

Ik ben een intieme Parijse bar en nachtclub ineen en ik breng die broeierige nuits Parisiennes naar Amsterdam. Eindelijk, want er is er niet een zoals ik. Bij mij geniet je van die zwoele Franse bohemian sfeer onder het genot van een hapje, drankje en fijne tunes. Ik ben alles wat je je wenst voor een compleet en exclusief avondje uit. En meer. Bij mij begin je met een goed gezelschap en een tafel vol Asian fusion favorieten om vervolgens dansend onder de discoballen te eindigen met een cocktail in je hand.

Ik ben er voor je. Vanaf het begin van de avond tot de eerste zonnestralen de volgende dag. Verwennen is wat ik doe. Met heerlijke gerechten die worden bereid door de beste Japanse chefs die ‘live’ koken en de heetste DJ’s in town die je zonder moeite de dansvloer op krijgen. Op zoek naar meer intimiteit en een goed gesprek? Je even terugtrekken in een van onze knusse hoekjes kan altijd. Je kan bij mij veel meer dan je denkt, eten met 70 amis of dansen met 150 gasten wij hebben het in huis.

Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten. En om te delen. Sushi, champagne, verhalen en wie weet zelfs nummers - je weet nooit wat de avond brengt. Kom je snel een even kennismaken? Oh, en kom vooral niet alleen. The more the merrier.

Au revoir

Avec amour, Miss Rouge


www.supperclubcruise.nl

www.barrouge.nl

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Middenin het centrum van Amsterdam

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
La Salle NeigeNeeJaJaJaJa375 pax100 pax375 pax
l' EntresolNeeNeeNeeNeeNee-30 - 70 pax30 - 70 pax
Bar RougeNeeNeeNeeNeeNee150 pax30 - 70150 pax
Bar RougeNeeNeeNeeNeeNee150 pax30 - 70150 pax

Parkeren in de buurt van deze locatie

Diverse parkeergarages in nabije omgeving

Contact

Singel 460, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Singel 460, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website