Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Strandzuid

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
Europaplein 22, 1078GZ, Amsterdam
25 - 2500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Strandzuid

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Onze grootste overdekte evenementenlocatie is The Boat House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Boat House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De indoor capaciteit van The Boat House is 500 personen, maar in combinatie met het bijbehorende terras of het restaurant kan dit eenvoudig worden opgeschroefd.

De tweede locatie voor events is The Beach House, gelegen aan het grote strand bij de ingang van Strandzuid. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 200 personen, met een eigen bar en terras. Binnen hangt een typische zomersfeer, met speelse elementen en veel groen. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

Zodra het weer het toelaat, is het tijd voor borrels en barbecues bij The Jetty; een strandbar (en keuken) aan het water. Deze buitenlocatie zal deels overdekt worden met een stijlvolle tent en is dé ideale plek voor team building met collega’s, verjaardagen met familie en vrijdagmiddagborrels met vrienden. The Jetty heeft een overdekte capaciteit van 150 gasten.

Uiteraard kan het buitenterrein voor events ook bij The Boat House getrokken worden.

Naast het terras van het restaurant en het strand van The Beach House, ligt The Beach Bar; een buitenlocatie met standalone bar en keuken. Net als The Dock, leent The Beach Bar zich uitstekend voor vrijmibo’s, verjaardagen, afstudeerborrels en andere informele aangelegenheden met een zomers karakter. Vanaf het strand haal je hier makkelijk een hapje of een drankje. Rondom de bar bevinden zich grote statafels die te reserveren zijn voor borrels, vergelijkbaar met het Bierterras van Strandzuid.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Strandzuid is te vinden tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, 2 minuten van de snelweg en vlakbij treinstation Amsterdam RAI

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Boat Houseja100100180200500150500
The Beach Houseja50508080250200250
The Jetty Barja--80-150150150
Strandzuid geheelja----250025002500
The Beach Barja----150100150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Amsterdam RAI biedt ruim voldoende parkeergelegenheid . Strandzuid ligt het meest dichtbij P1 en P7. Ook met het openbaar vervoer is Strandzuid gemakkelijk te bereiken, station Amsterdam RAI ligt op vijf minuten van het stadsstrand.

Contact

Europaplein 22, 1078GZ, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Europaplein 22, 1078GZ, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer