Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Staets

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Amsterdam, Nederland
20 - 80 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Staets

Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

VERGADEREN, PRESENTEREN, BORRELEN EN MEER…
Een inspirerende en bijzondere vergaderlocatie waar al uw zakelijke zintuigen maximaal worden geprikkeld. Aan boord van onze futuristische en hypermoderne rondvaartboot kunt u met groepen van 20 tot 60 personen in stijl vergaderen. Op basis van het doel van uw meeting passen we de stijl van onze boot geheel aan. Op deze manier komt u eens los van het vaste patroon en zullen de uitkomsten van een belangrijke vergadering wellicht verrassend zijn!

ONVERGETELIJK NETWERKEN OP DE AMSTERDAMSE GRACHTEN
Naast vergaderen kunt u natuurlijk ook terecht voor het geven van een indrukwekkende (product)presentatie, het geven van een lezing voor een klein gezelschap en bieden we u en uw belangrijke relaties dé onderscheidende manier voor een onvergetelijke netwerkdag op de mooie Amsterdamse grachten.

VAREN DOOR HARTJE AMSTERDAM MET HET HELE BEDRIJF
Natuurlijk kunt u onze rondvaartboot ook huren om uw eigen medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten. We maken er een onvergetelijke vaartocht van door het centrum van Amsterdam. En vanzelfsprekend kan de rondvaart worden afgesloten met een heerlijk diner aan boord of een knalfeest met een swingende DJ!

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
U vaart met ons door Amsterdam.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer