Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Oceandiva Futura

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
100 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Oceandiva Futura

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

Bedrijfsfeest
Capaciteit algemeen: 100 - 600 gasten

De verschillende ruimtes van de Oceandiva schepen zijn multi-inzetbaar, van personeelsevenement, themafeest, jubileum of eindejaarsevenement in Nederland, Duitsland of België. Creëer een feestzaal, dinerruimte, silent disco area of allemaal... De mogelijkheden zijn eindeloos.


Roadshow
Capaciteit: 100 – 600 gasten

Met een roadshow op de Oceandiva Futura komt het evenement letterlijk in beweging. Investeer eenmalig in opbouw en afbouw, waarna het product of dienst binnen twee weken bijvoorbeeld in 10 steden gepresenteerd kan worden aan klanten, relaties of resellers. De doelgroep maakt minder autokilometers, wat niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar dit zorgt ook voor een lagere no-show. Samen kijken wij naar de bereikbaarheid van het evenement en de verdeling van de steden. Ook wordt er gekeken naar parkeer- en transfermogelijkheden, omliggende snelwegen, afstand tot vliegvelden tot en met de hotelcapaciteit van de betreffende stad. Wij hebben één gezamenlijk doel: mensen en merken bij elkaar brengen op een bijzondere manier.


Brand event
Capaciteit: 100 - 600 gasten

Een brand event aan boord van Oceandiva zorgt voor een blijvende indruk. De evenementschepen zijn veelzeijdig en bieden een blanco canvas waar je met jouw eigen branding het roer kan overnemen. Maak een blijvende indruk op alle gasten en host een brand event op het water in jouw favoriete stad. Productpresentaties, auto lanceringen, modeshows... Breng jouw merk tot leven op het water.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen. Een greep uit de plaatsen waar de Oceandiva Futura kan aanmeren: Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Deventer, Harlingen, Alkmaar, Antwerpen, Brussel, Gent, Keulen en Düsseldorf.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Centrale ruimteJa300300300300600600600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanmeren bij meer dan 1001 locaties langs de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. Ook eigen kades behoren tot de mogelijkheden! Heb je een bijzondere wens en wil je duurzaam omgaan met vervoer naar het evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer