Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Oceandiva Futura

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
100 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Oceandiva Futura

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

Blanco canvas met multifunctionele ruimtes

De Oceandiva Futura is een next-level varende evenementenlocatie die 100 tot 600 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. Met haar stijlvolle en moderne uiterlijk maakt zij direct indruk op de gasten. De Oceandiva Futura heeft een blanco canvas met multifunctionele ruimtes die flexibel en moeiteloos kunnen worden gecombineerd; ieder evenement is dus tailor-made. De vier ruimtes zijn verdeeld over drie verdiepingen en hebben elk hun eigen unieke kenmerken. Wat zij gemeen hebben zijn de grenzeloze mogelijkheden en het panoramische uitzicht. Ervaar de vrijheid van het water in het bruisende hart van de stad: a world apart!

Eenmaal binnen op de Oceandiva Futura staat de gast direct in het hart van de locatie. De vier meter hoge centrale ruimte met podium en grote raampartijen biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en heeft een magische impact op het brand event, bedrijfsfeest of walking dinner. Het Loungedek is ideaal als sub-, ontvangst-, of dinerruimte en het VIP-dek is de perfecte setting voor een informele borrel of een intieme break-out sessie.


De vrijheid van het water, in het hart van de stad

Op de hoogste verdieping en met 360 graden uitzicht over het water, biedt het buitenterras talloze verrassende mogelijkheden voor zowel zomer- als winterevents. Of het schip nu vaart of niet, de vrijheid van het water maakt van ieder zakelijk evenement een unieke beleving.


Duurzame evenementenlocatie

Oceandiva neemt het voortouw in een duurzamere toekomst voor de evenementenbranche. Zo varen onze schepen op speciale biobrandstoffen, werken we met duurzame partners en besparen we op watergebruik.

Als varende evenementenlocatie is brandstofverbruik onvermijdelijk. Waar we wel grip op hebben is het soort brandstof. De Oceandiva Original en Oceandiva Futura varen op HVO100. Deze biobrandstof is gemaakt van 100% gecertificeerde afval- of reststromen en reduceert onze CO2-uitstoot met tot wel 90%. Ook komen er dankzij de biobrandstof minder fijnstof- en stikstofdeeltjes in de lucht voor en betere luchtkwaliteit. Oceandiva Nova is zelfs volledig elektrisch aangedreven en voorzien van een circulair afvalbeheersysteem.


Specificaties Oceandiva Futura

  • Capaciteit: 100 – 600 gasten
  • Oppervlakte: 1.250 m2
  • Lengte: 61 meter
  • Breedte: 11 meter
  • 4 ruimtes: Centrale ruimte / Loungedek / VIP-dek / Buitenterras
  • Uitstraling: Modern en luxe


Op zoek naar een grotere evenementenlocatie?

Bekijk het lookbook van de Oceandiva Futura en check de plattegrond. Interesse in alle schepen van Oceandiva? Bekijk dan de brochure

De evenementenschepen van Oceandiva zijn uitsluitend inzetbaar voor corporate events, niet voor privé-evenementen.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen. Een greep uit de plaatsen waar de Oceandiva Futura kan aanmeren: Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Deventer, Harlingen, Alkmaar, Antwerpen, Brussel, Gent, Keulen en Düsseldorf.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Centrale ruimteJa300300300300600600600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanmeren bij meer dan 1001 locaties langs de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. Ook eigen kades behoren tot de mogelijkheden! Heb je een bijzondere wens en wil je duurzaam omgaan met vervoer naar het evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

OCEANDIVA Unique Event Venues, Tt. Vasumweg, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer