Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nieuwe Energie

  • Zuid-Holland
  • Leiden
3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
2 - 60 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Nieuwe Energie

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Op zoek naar een buitengewone vergaderlocatie? Kom naar  Nieuwe Energie, in het hart van de bruisende stad Leiden.Het monumentale pand is industrieel erfgoed. Onlangs werd het getransformeerd tot één van de meest toonaangevende bedrijfslocaties van Nederland.

In Nieuwe Energie is onder andere Het Huis van de Communicatie gevestigd. En zoals de naam al doet vermoeden is dit gedeelte speciaal ontwikkeld voor bedrijven uit de communicatie- en creatieve sector.

Het Huis van de Communicatie beschikt over 16 zelfstandigecommerciële ruimtes, die in oppervlakte variëren van 90 m2 tot ruim 500 m2. De units liggen aan de straatkant (zuid) of aan de waterkant (noord) en zijn verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nieuwe Energie bevindt zich in het centrum van Leiden. Het pand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Looproute:

Vanuit het station rechtdoor de Stationsweg in. Vlak voor de brug linksaf de Rijnsburgersingel in. Rechtsaf de brug over en bij de zebra oversteken, rechtsaf de Molenwerf op. Links de Marepoortkade op. Aan het einde links de brug over, voorbij het café linksaf de 3eBinnenvestgracht op. Aan het einde links vindt u Nieuwe Energie.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Watt zaalja24------
Lumiere zaalja--50----
Volt zaalja24-----100
Ampere zaalja12-8----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan aan de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarage van DIGROS, alwaar het mogelijk is om een parkeerplaats tegen betaling te reserveren.

Contact

3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
Toon mij het telefoonnummer

Contact

3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
Toon mij het telefoonnummer