Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nieuwe Energie

  • Zuid-Holland
  • Leiden
3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
2 - 60 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Nieuwe Energie

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Nieuwe Energie is prachtig gelegen aan de Maresingel in Leiden, op steenworp afstand van het Centraal Station en de binnenstad. Het bekende Amsterdamse architectenbureau Van Stigt bracht het oude industriële karakter van het pand prominent naar voren. Het pand biedt tegelijkertijd het modernste comfort. Een plek waar de stad trots op kan zijn.

De monumentale en industriële uitstraling van Nieuwe Energie geeft iedere bijeenkomst iets extra's. Het pand, dat onlangs werd gerenoveerd, biedt onderdak aan 16 bedrijfsunits, een restaurant, een centrum voor maatschappelijke opvang en een woningcorporatie. Daarnaast zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar. De drie state of the art vergaderruimtes, waaronder een filmzaal, hebben ieder een eigen karakter met authentieke en moderne elementen. De inrichting is strak en industrieel.

De vergaderruimtes zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 150 personen. Opstellingen kunnen aan uw wensen worden aangepast en alle voorzieningen voor een geslaagde conferentie zijn aanwezig.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nieuwe Energie bevindt zich in het centrum van Leiden. Het pand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Looproute:

Vanuit het station rechtdoor de Stationsweg in. Vlak voor de brug linksaf de Rijnsburgersingel in. Rechtsaf de brug over en bij de zebra oversteken, rechtsaf de Molenwerf op. Links de Marepoortkade op. Aan het einde links de brug over, voorbij het café linksaf de 3eBinnenvestgracht op. Aan het einde links vindt u Nieuwe Energie.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Watt zaalja24------
Lumiere zaalja--50----
Volt zaalja24-----100
Ampere zaalja12-8----

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan aan de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarage van DIGROS, alwaar het mogelijk is om een parkeerplaats tegen betaling te reserveren.

Contact

3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
Toon mij het telefoonnummer

Contact

3e Binnenvestgracht 23, 2312NR, Leiden
Toon mij het telefoonnummer