Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

More-Itz

  • Noord-Brabant
  • Breda
More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
5 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

More-Itz

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie heeft, de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze dag te laten beleven. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

Trouwlocatie aan het water
More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht. Wij beiden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant. Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend op het water. Superromantisch en de garantie op prachtige foto’s. More-Itz is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa, daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt More-Itz tot een unieke locatie voor uw bruiloft.

Uw droombruiloft
Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven bij More-Itz aan het water. Is er de mogelijkheid om te dineren of uw bezegeling van de liefde te vieren op uw eigen panaroma verdieping. Deze verdieping heeft twee eigen bars, een buitenkeuken en een groot privé buitenterras. We bespreken uiteraard voorafgaand op de grote dag. Hoe u deze dag voor u ziet en wat uw wensen zijn, zodat dit echt een dag wordt om nooit te vergeten. In de winter of als het regent kan het buitenterras worden voorzien van een overkapping. De binnenruimte wordt geheel naar uw wensen aangekleed. Voor het diner hebben wij de beste chefs in dienst. Zij bereiden de heerlijkste gerechten met producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze producten worden zeer bewust gekozen en zorgen voor een ware smaaksensatie. Klinkt dit als uw droombruiloft?

Feestzaal met uitzicht
Het is ook mogelijke dat de panorama ruimtes worden omgetoverd tot een feestzaal. Er zitten aansluitingen voor dj’s en bands. Zij kunnen zo makkelijk hun muziekinstallatie aansluiten. Heeft u interesse in een dj? More-Itz heeft eigen dj’s die wij gemakkelijk voor u kunnen boeken. Daarnaast is er genoeg ruimte in de feestzaal voor bijvoorbeeld een photobooth. Dit biedt een hilarische herinneringen! De ruimte is geschikt voor maximaal 160 mensen. Genoeg mensen dus om met elkaar het glas te heffen op deze liefdevolle dag.

Overtuigd?
Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u uw liefde wilt bezegelen? Wij helpen u graag om het gehele plaatje samen in te vullen. Vul hieronder het formulier en wij nemen z.s.m contact met u op!

Locatie

Aan het water
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In het bos
More-Itz ligt aan de haveningang van de grootste binnen jachthaven van Europa. Tegenover het mooiste natuurgebied van Nederland: De Biesbosch. We liggen op een landtong met aan 3 kanten water. Tevens hebben we een strandje met bahamas wit zand. Rondom ons gebouw op zowel de eerste verdieping als de begane grond terrassen met het mooiste uitzicht.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Boardroomja14141414
Private Floorja60709595200200200
Serre Havenja606095951009595
Boot Biesboschja8080160160200200200
More-Itzja500500500

Parkeren in de buurt van deze locatie

1200 parkeerplaatsen.

Contact

More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!