Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

More-Itz

  • Noord-Brabant
  • Breda
More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
5 - 500 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

More-Itz

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

U zoekt een bijzondere feestlocatie voor de viering van een bedrijfsfeest,25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, bedrijfsevenement of familiereünie? More-Itz is wellicht dé feestlocatie voor u. Wij bieden u een unieke en bijzondere locatie en voorzien u graag van een zorgeloos feest. Ook voorzien wij u en uw gasten van heerlijke versnaperingen tijdens het feest. Nieuwsgierig geworden of de ruimte nog beschikbaar is op de door u gewenste dag en wat wij voor u in gedachte hebben?

Top locatie
More-Itz is zeer geschikt als feestlocatie. Het is een prachtig complex met een panorama uitzicht op de Biesbosch en de jachthaven. De jachthaven is ook nog eens één van de grootste van Europa. U kijkt uw ogen uit naar de imposante boten die liggen in de haven! Naast de unieke omgeving is ons pand geheel in Zwitserse stijl. Na binnenkomst ziet u dat deze luxe feestlocatie, grootst is ingericht met stoere accenten van leer & hout. De kroonluchters, gemaakt van geweien geven samen met de andere karakteristieke accessoires een unieke landelijke sfeer.

Bijzondere feestlocatie
Door al deze factoren is More-Itz een zeer bijzondere feestlocatie. U heeft keuze uit verschillende ruimtes met een prachtig uitzicht. Elke ruimte is geschikt voor ca. 200 personen. Het fijne van deze locatie is dat u gebruik kunt maken van een privé terras. U en uw gasten kunnen ook buiten genieten van uw privéfeestje. Wilt u graag dat uw gasten voorzien worden van hapjes? Op dit terras staat ook een buitenkeuken waar onze chef, een heerlijk diner voor u en uw gasten kan bereiden op de BBQ. Ook staat er een prachtige bar geheel in de stijl van het gehele pand. De heerlijkste wijnen en fijne biertjes zijn er in overvloed. We hebben alles in huis om uw feest tot een succes te maken!

Locatie

Aan het water
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
In het bos
More-Itz ligt aan de haveningang van de grootste binnen jachthaven van Europa. Tegenover het mooiste natuurgebied van Nederland: De Biesbosch. We liggen op een landtong met aan 3 kanten water. Tevens hebben we een strandje met bahamas wit zand. Rondom ons gebouw op zowel de eerste verdieping als de begane grond terrassen met het mooiste uitzicht.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Boardroomja14141414
Private Floorja60709595200200200
Serre Havenja606095951009595
Boot Biesboschja8080160160200200200
More-Itzja500500500

Parkeren in de buurt van deze locatie

1200 parkeerplaatsen.

Contact

More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

More-Itz, Nieuwe Jachthaven, Drimmelen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website