Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

MAINSTAGE

  • Noord-Brabant
  • Den Bosch
Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch, Nederland
10 - 1000 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

MAINSTAGE

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Dé entertainmenthal van het zuiden

MAINSTAGE is dé entertainmenthal van het zuiden waar we alle facaliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven.

De nieuwe hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering, geeft jong en houd het gevoel even helemaal in een andere wereld te zijn. Met onze no-nonsense mentaliteit en ons Brabantse hart, laten we die van jou sneller kloppen. En dat doen we graag. 

Mainstage doorbreekt de stilte 

De recent geopende MAINSTAGE dient als boegbeeld voor de toekomst van live en entertainment-muziekshows in het Zuiden. Met de kennis, expertise en ervaring die wij in huis hebben, maken wij het in deze onzekere tijd mogelijk om met MAINSTAGE een breed scala aan culturele ervaringen te bieden, voor een breed publiek. Mark Rutte blijft het zeggen; ''1,5 meter afstand is de nieuwe standaard in onze samenleving''. Met dit als uitgangspunt heeft MAINSTAGE 1.5 een concept ontwikkeld volgens de RIVM richtlijnen voor deze nieuwe werkelijkheid, om de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen zonder in te hoeven leveren op de ervaring.

Niet alleen wordt het aantal m2 op basis van de 1,5 meter norm ingedeeld. Ook zijn alle faciliteiten en activiteiten, van zaal indeling tot binnenkomst, barren en toiletvoorzieningen, erop ingericht om voldoende afstand, hygiëne en veiligheid te creëren voor iedere bezoeker, op ieder moment van de avond. Jezelf goed voelen in jouw persoonlijke bubbel is ons doel. Hiermee conformeert MAINSTAGE zich aan de landelijk opgestelde protocollen voor theater en congressen. 

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij de A2, A59 en A65 en op een half uur rijden van Eindhoven Airport.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
MAINSTAGEnee--1000----
Foyer MAINSTAGEja-------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende parkeerplaatsen o.b.v. 1.5 meter norm en dicht bij de verschillende entrees

Contact

Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer