Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kanaal30

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Zuid-West
Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
2 - 70 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kanaal30

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Kanaal30 is een verrassende en inspirerende feestlocatie met eigen, gratis parkeerplekken. In een ontspannen sfeer kun je er je feesten en evenementen organiseren.

Update per juni 2021
In onze grootste ruimte kunnen en mogen we momenteel groepen tot 50 personen ontvangen. Bij grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de bezoekers in meerdere ruimtes opsplitsen of in verschillende tijdvakken ontvangen. Ook hebben we uitstekende livestream mogelijkheden, zodat deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn de bijeenkomst vanuit huis kunnen bijwonen.

Coronaproof
Kanaal30 heeft meerdere maatregelen genomen om veilig en verantwoord bij elkaar te kunnen komen. Zo hebben we signing en looproutes aangebracht, maken we extra schoon en hebben een protocol met richtlijnen, afspraken en handreikingen opgesteld. Vroeger was het pand een drukkerij. Dit heeft als voordeel dat onze luchtzuiveringsinstallatie is voorzien van een afzonderlijke luchtinvoer en -afvoer. Daarnaast kunnen we dankzij de unieke architectuur vrijwel in het hele pand éénrichtingsverkeer organiseren.

Aan de oever van het water
We zijn gehuisvest in een prachtig pand aan de oever van het Merwedekanaal. Het is onder architectuur gebouwd en genomineerd voor de Rietveldprijs. Hoge ramen zorgen voor een fijne lichtinval en de akoestiek is subliem. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Ze zijn los van elkaar, maar ook gezamenlijk te boeken, en bieden plek aan groepen tot zo'n 200 personen (per 28 september: tot 70).

In de foyer is alles mogelijk: feesten, diners, recepties en borrels. Maar ook exposities en voorstellingen. Dankzij mobiele baropstellingen kunnen we er ook de volledige catering verzorgen.

Café met terras
Bij café keet in Kanaal30 kun je ontspannen met een hapje en een drankje. Hier geniet je van salades, knapperige broodjes en heerlijke koffie van onze barista's. café keet staat bekend om de bijzondere inrichting met gestapelde coronaproof 'bunks' en haar zonovergoten terras. Na een bijeenkomst kun je op deze plek tot samenkomen met je gasten.

Ook tijdens de bijeenkomst kun je genieten van alles wat café keet te bieden heeft. Uiteraard zijn er koffie/thee-arrangementen en lunch- en borrelmogelijkheden. Maar denk ook aan een 3/4/5-gangendiner of BBQ-feestje. Vraag bij Frank of Hidde de cateringbrochure op, of kijk op kanaal30.com

Licht, geluid & entertainment
Met ruime ervaring in het organiseren van events kunnen we in alles voorzien: licht en geluid, livestreaming, entertainment, creatieve workshops en meer. Wat denk je bijvoorbeeld van een goochelaarsact, een wervelend optreden of het samen maken van een film? Ook de verslaglegging in (bewegend) beeld behoort tot de mogelijkheden.

Alles wordt verzorgd door de ondernemers en kunstenaars die bij Kanaal30 hun intrek hebben in zelfgebouwde werkplekken van containers, kassen en keten. Bekijk de Workshop&entertainment brochure.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Kanaal30 heeft een zeer centrale ligging nabij A2, A12 en het Centraal Station.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Foyerja7070707070
Boardroom with a viewja151515
Videja242424
Tekenkamerja121212
BPD roomja2020202020
Horecapleinja3030303030

Parkeren in de buurt van deze locatie

Kanaal30 beschikt over een eigen parkeerterrein waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Contact

Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer