Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kanaal30

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Zuid-West
Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
2 - 70 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kanaal30

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Kanaal30 biedt ruimte voor inspiratie & creatie, om ontspannen te vergaderen, werken, eten en drinken, ontmoeten en leren.

Voor groepen van 2 tot 200 personen
Voor dagverhuur hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor groepen van 2 tot 200 personen. Ze zijn flexibel indeelbaar, comfortabel en uit te rusten met een short throw beamer, flip-over en/of Ctouch screen.

Flexibele mogelijkheden
In de foyer is alles mogelijk: congressen en seminars, presentaties, diners, recepties en borrels. Maar ook exposities en voorstellingen. Omdat de foyer in verbinding staat met de andere dagverhuurruimtes, is het de perfecte locatie om een plenair onderdeel te combineren met bijvoorbeeld workshops.

Veilig & verantwoord
In de anderhalvemetersamenleving kunnen we in onze grootste ruimte groepen tot 70 personen ontvangen. Bij grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de groepen in verschillende tijdvakken ontvangen, inzet van een coronatoegangsbewijs en/of livestreaming, zodat deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, het evenement vanuit huis kunnen bijwonen.

Kanaal30 heeft diverse maatregelen genomen om verantwoord bij elkaar te kunnen komen. We werken met een protocol, onze luchtzuiveringsinstallatie is voorzien van een afzonderlijke luchtinvoer en -afvoer en dankzij de unieke architectuur kunnen we in vrijwel het hele pand éénrichtingverkeer organiseren.

Livestreamen

Voor wie zijn publiek thuis wil bereiken bieden we (live)streaming-mogelijkheden op maat aan. Denk aan een webinar, presentatie, podcast of videomeeting op groot scherm. Ook hybride vormen zijn mogelijk, waarbij een fysieke bijeenkomst wordt gecombineerd met online. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, bel Frank of Hidde op: 06 - 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u).


Café-restaurant met terras
Bij café keet in Kanaal30 kun je ontspannen met een hapje en een drankje. Hier geniet je van salades, knapperige broodjes en heerlijke koffie van onze barista's. café keet staat bekend om de bijzondere inrichting met gestapelde coronaproof 'bunks' en haar zonovergoten terras. Na een bijeenkomst kun je op deze plek tot samenkomen met je gasten.

Catering
Ook tijdens de bijeenkomst kun je genieten van alles wat café keet te bieden heeft. Uiteraard zijn er koffie/thee-arrangementen en lunch- en borrelmogelijkheden. Maar denk ook aan een 3/4/5-gangendiner of BBQ-feestje. Vraag bij Frank of Hidde de cateringbrochure op, of kijk op kanaal30.com Bekijk de cateringbrochure.

Licht, geluid & entertainment
Met ruime ervaring in het organiseren van events kunnen we in alles voorzien: licht en geluid, livestreaming, entertainment, creatieve workshops en meer. Wat te denken van een verbindingsworkshop, goochelaarsact of trendsessie? Ook de verslaglegging van je event in visual notes, foto's of film behoort tot de mogelijkheden.

Alles wordt verzorgd door de ondernemers en kunstenaars die bij Kanaal30 hun intrek hebben in zelfgebouwde werkplekken van containers, kassen en keten. Bekijk de Workshop&entertainment brochure.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Kanaal30 heeft een zeer centrale ligging nabij A2, A12 en het Centraal Station.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Foyerja7070707070
Boardroom with a viewja151515
Videja242424
Tekenkamerja121212
BPD roomja2020202020
Horecapleinja3030303030

Parkeren in de buurt van deze locatie

Kanaal30 beschikt over een eigen parkeerterrein waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Contact

Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kanaalweg 30, Utrecht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer