Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

IJ-Kantine

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
MT. Ondinaweg 15-17, 1033RE, Amsterdam
10 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

IJ-Kantine

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

De IJ-kantine is een prachtige locatie om een onvergetelijk feest te geven. Vanuit het hele gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. De transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich kortom uitstekend voor borrels en feesten.

Het is niet alleen mogelijk om bij ons een huwelijksfeest te geven, maar de huwelijksvoltrekking kan ook bij ons plaats vinden. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie!

Aanmeren met een boot is natuurlijk geen probleem! U stapt zo de IJ-kantine binnen waar ons team klaarstaat om er samen met u een spetterend feest van te maken.

Indien u liever een privé ruimte tot u beschikking heeft, dan kan dat ook; de Cornelis Douweszaal is heel geschikt voor groepen tot 60 personen.

Ook op het gebied van catering heeft de IJ-kantine volop keuze te bieden, zo serveren wij verschillende borrelassortimenten, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons keuzemenu of diverse buffetten. Indien u speciale wensen heeft vernemen wij die graag. Graag nodigen wij u een keer uit voor een rondleiding en een oriënterend gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
De IJ-kantine is gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam Noord.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt bij de IJ-kantine betaald parkeren voor € 1,30 per uur. Mocht u met het openbaar vervoer komen, kunt u vanaf Centraal Station gratis met de pont naar het NDSM-werf waarna nu bij ons voor de deur uitstapt.

Contact

MT. Ondinaweg 15-17, 1033RE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

MT. Ondinaweg 15-17, 1033RE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!