Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

IJ-Kantine

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Noord
Mt. Ondinaweg 15-17, 1033 RE Amsterdam, Nederland
10 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

IJ-Kantine

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Wij denken graag met u mee met de organisatie van uw bedrijfsfeest. Wij kunnen dit samen met u doen of in samenwerking met bijvoorbeeld een organisatiebureau.

De IJ-kantine is een prachtige locatie om een onvergetelijk (bedrijfs)feest, borrel of bijeenkomst te geven die zeker indruk zal achterlaten bij uw familie, vrienden, personeel of klanten.

Aanmeren met een boot is natuurlijk geen probleem! U stapt zo de IJ-kantine binnen waar ons team klaarstaat om er samen met u een succesvolle presentatie of spetterend feest van te maken.

Indien u liever een privé ruimte tot u beschikking heeft, dan kan dat ook; de Cornelis Douweszaal is heel geschikt voor groepen tot 60 personen.

Ook op het gebied van catering heeft de IJ-kantine volop keuze te bieden, zo serveren wij verschillende borrelassortimenten, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons keuzemenu, walking dinner of een buffet. Indien u speciale wensen heeft vernemen wij die graag. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden!

De IJ-kantine is een vrolijke en eigentijds ingerichte brasserie, gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam Noord. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, maar het is ook mogelijk om bij ons te vergaderen in een van onze vergaderzalen, een borrel te geven, te trouwen of een ander besloten feest bij ons te organiseren.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De IJ-kantine is gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam Noord.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt bij de IJ-kantine betaald parkeren voor € 1,30 per uur. Mocht u met het openbaar vervoer komen, kunt u vanaf Centraal Station gratis met de pont naar het NDSM-werf waarna nu bij ons voor de deur uitstapt.

Contact

Mt. Ondinaweg 15-17, 1033 RE Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Mt. Ondinaweg 15-17, 1033 RE Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer