Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Fort Resort Beemster

  • Noord-Holland
  • Zuidoostbeemster
Nekkerweg 24, 1461LC, Zuidoostbeemster
10 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Fort Resort Beemster

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

WELKOM BIJ FORT RESORT BEEMSTER | De sfeer, uitstraling, expertise én exclusiviteit maken van uw bijeenkomst een onvergetelijke happening.

Vlakbij Amsterdam in het groene Beemsterlandschap staat Fort aan de Nekkerweg Unesco Werelderfgoed. In 1913 gebouwd en in 2012 een eco-chique metamorfose ondergaan met behoud van historische stijlkenmerken. Een combinatie van stijlvol èn duurzaam. Met als resultaat dat menigeen onder de indruk is van deze prachtige parel.

Fort Resort Beemster beschikt over twee prachtige ruimtes. De Fort zaal is licht, ruim en bijzonder door de authentieke fort muur en moderne kroonluchter. Deze multifunctionele zaal grenst aan het terras en is geschikt voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen en diners. De Poterne kamer is gelegen in het middenschip van het fort en is geschikt voor kleinere gezelschappen of als sub ruimte. Het Poterne terras ligt tussen de Fort dijken en met mooi weer hangt hier een fantastische sfeer, compleet met buitenkeuken, loungebanken, bedouin tent, haardvuren en bar.

Chef kok Paul de Graaf en zijn team werken ambachtelijk, met veel passie, de mooiste ingrediënten en producten uit de streek en van het seizoen. Voor elk evenement de heerlijkste gerechten die uitnodigen om van te genieten ‘van luxe gastronomisch diner tot gezellige barbecue’.

Het duurzame karakter van Fort Resort Beemster blijkt onder meer uit: Regenwater wordt hergebruikt, er is een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld. Verborgen tussen de historische fort muren is een unieke Spa & Wellness te vinden, twee restaurants en 16 hotelkamers.

NIEUW! Q.E.D. luxe salonboot

 De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot. 

Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

 

Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer.

U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons prachtige Fort. Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen graag met u contact op. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan het water
Landelijk gelegen, een Unesco werelderfgoed groene ''bijzondere'' locatie maar toch makkelijk te bereiken, vlakbij Amsterdam.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Fort zaalja503612050350100350
Poterne kamer ja22---3022-
Q.E.D. Luxe Salonbootja----352035

Parkeren in de buurt van deze locatie

eigen gratis parkeergelegenheid

Contact

Nekkerweg 24, 1461LC, Zuidoostbeemster
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Nekkerweg 24, 1461LC, Zuidoostbeemster
Toon mij het telefoonnummer