Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Evenementenlocatie de Dyck

  • Zuid-Holland
  • Woubrugge
Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
10 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Evenementenlocatie de Dyck

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zakelijk... op landelijk niveau

Onze duurzame locatie is bij uitstek geschikt voor formele zakelijke evenementen. De Dyck is dan ook veelvuldig het decor voor seminars en productpresentaties van zowel grote als minder grote organisaties.

De Vierambachtszaal, met een oppervlakte van 210 vierkante meter, biedt ruimte aan gezelschappen tot 200 personen en is geschikt voor elke denkbare zaalopstelling.

Wilt u een seminar, training of workshop organiseren voor een relatief klein aantal personen, dan zijn de vergaderruimtes op de oude hooizolder met één druk op de knop om te vormen tot een evenementenruimte. De oude hooizolder is geschikt om tot 30 personen te herbergen (theateropstelling).

Voor een zakelijke lunch kunt u terecht in het restaurant van De Dyck. Het eten voor onze zakelijke gasten komt uit dezelfde keuken als van ons gastronomische restaurant. Als je met je team komt brainstormen of businessplannen ontwikkelt, dan geniet je van dezelfde hoogstaande kwaliteit. Bij de Dyck kies je voor culinair, duurzaam, puur natuur, eerlijk eten, luxe en kwaliteit. Zo gaat dat bij de Dyck, we zorgen goed voor elkaar én onze natuur. 


De Dyck ligt in het centrum van het Groene Hart op zo’n 10 km afstand van Schiphol, nabij de N207 en slechts enkele minuten verwijderd van de rijksweg A4. Door de landelijke ligging van de locatie, wordt de Dyck gezien als een ware oase van rust te midden van de hectiek van de Randstad.

Het bijzondere complex beschikt over zes verschillende zalen met een totale oppervlakte van 500 m2 en een terras van 400m2, met uitzicht over het weidse, groene polderlandschap. Dit maakt de Dyck een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, seminars, congressen of andere zakelijke evenementen.

Een bijeenkomst met uw klanten, personeel of collega's wordt pas effectief als u er echt even helemaal uit bent. Maak een reis, dwars door de moestuin, samen met Reinier. Hij vertelt u het verhaal van vergeten groenten en eerlijke producten die de Dyck teelt en verwerkt in heerlijke arrangementen voor uw zakelijke evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De Dyck ligt op 10 km afstand van Schiphol, nabij de N207 en slechts enkele minuten verwijderd van de rijksweg A4. Door de landelijke ligging van de locatie, wordt de Dyck gezien als een ware oase van rust te midden van de hectiek van de Randstad.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vierambachtszaalja36-120-120100200
Hooizolder en videja20-35--20-
Restaurantja--70-8060-
Oude Schuurja--100-10070150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is genoeg parkeergelegenheid. en er zijn 4 laadplekken voor elektrische auto's.

Contact

Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
Toon mij het telefoonnummer