Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Evenementenlocatie de Dyck

  • Zuid-Holland
  • Woubrugge
Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
10 - 200 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Evenementenlocatie de Dyck

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zakelijk... op landelijk niveau

Onze locatie is bij uitstek geschikt voor formele zakelijke evenementen. De Dyck is dan ook veelvuldig het decor voor seminars en productpresentaties van zowel grote als minder grote organisaties.

De Vierambachtszaal, met een oppervlakte van 210 vierkante meter, biedt ruimte aan gezelschappen tot 200 personen en is geschikt voor elke denkbare zaalopstelling.

Wilt u een seminar, training of workshop organiseren voor een relatief klein aantal personen, dan zijn de vergaderruimtes op de oude hooizolder met één druk op de knop om te vormen tot een evenementenruimte. De oude hooizolder is geschikt om tot 60 personen te herbergen (theateropstelling).

Voor een zakelijke lunch kunt u terecht in het restaurant van De Dyck. Bij de Dyck wordt de vriendschap tussen agrarisch en culinair gekoesterd. Dit betekent dat we u graag verassen met de mooiste gerechten, bereid met seizoensgebonden producten van eigen land en uit de streek.

De Dyck ligt in het centrum van het Groene Hart op zo’n 10 km afstand van Schiphol, nabij de N207 en slechts enkele minuten verwijderd van de rijksweg A4. Door de landelijke ligging van de locatie, wordt de Dyck gezien als een ware oase van rust te midden van de hectiek van de Randstad.

Het bijzondere complex beschikt over zes verschillende zalen met een totale oppervlakte van 500 m2 en een terras van 400m2, met uitzicht over het weidse, groene polderlandschap. Dit maakt de Dyck een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, seminars, congressen of andere zakelijke evenementen.

Een bijeenkomst met uw klanten, personeel of collega's wordt pas effectief als u er echt even helemaal uit bent. Maak een reis, dwars door de moestuin, samen met Reinier. Hij vertelt u het verhaal van vergeten groenten en eerlijke producten die de Dyck teelt en verwerkt in heerlijke arrangementen voor uw zakelijke evenement. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De Dyck ligt op zo’n 10 km afstand van Schiphol, nabij de N207 en slechts enkele minuten verwijderd van de rijksweg A4. Door de landelijke ligging van de locatie, wordt de Dyck gezien als een ware oase van rust te midden van de hectiek van de Randstad.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Vierambachtszaalja70-160--120200
Hooizolder 1ja--20----
Hooizolder 2ja--20----
Vergezicht / videja--35--20-
Restaurant 1ja--35--20-
Restaurant 2ja--70--40-
Hooizolder 1&2ja20-45--20-
Restaurant 1&2ja20-45--20-
Boerenschuurja--100--70150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is genoeg parkeergelegenheid.

Contact

Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB, Woubrugge
Toon mij het telefoonnummer