Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Dudok in het park

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Centrum
Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
12 - 200 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Dudok in het park

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen in een groene oase van rust, middenin het dynamische centrum van Rotterdam! Dudok In Het Park is een monumentale villa, gebouwd in 1750. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam aan de voet de Euromast. De ligging en de ambiance maken Dudok In Het Park tot een ideale trouwlocatie. 

Wij bieden de mogelijkheid om de gehele dag bij ons door te brengen; van sprookjesachtige ceremonie, gezellige receptie en uitgebreid diner tot het onvergetelijke feest! Het pand is onderverdeeld in de Parkzaal, de Zocherszaal en de Salon. De Parkzaal is onze tussenruimte, die exclusief af te huren is voor uw gezelschap en waar jullie sfeervolle ceremonie kan plaatsvinden. De Zocherszaal is uiterst geschikt voor recepties en intieme diners. De Zocherszaal en De Parkzaal samen vormen een mooie ruimte voor een feestavond. Beide zalen hebben hoge ramen, die jullie en het gezelschap een prachtig zicht geven op het oudste park van Rotterdam.

Bij mooi weer kan er ook buiten getrouwd worden! Vieren jullie de mooiste dag van je leven met een intiemer gezelschap? Onze Salon is vijf dagen per week geopend als horeca-exploitatie voor een kopje koffie met Dudok taart, lunch en borrel, maar kan daarnaast ook sfeervol ingericht worden voor een goed verzorgd diner voor een kleinschalige groep gasten.

Dudok In Het Park beschikt over een comfortabele kleedkamer, de zogenaamde bruidskleedkamer. Hier staan twee luxe stoelen en een kaptafel met spiegel. De bruidskleedkamer staat op de dag van jullie huwelijk tot je beschikking om je even terug te trekken, om te kleden of spulletjes neer te leggen.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centrum Rotterdam, vlakbij de Euromast.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De ParkzaalJa488010052
De ZocherszaalJa32406052

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid

Contact

Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!