Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Dudok in het park

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Centrum
Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
12 - 200 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Dudok in het park

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Iets te vieren? Bij Dudok In Het Park kunt u terecht voor het organiseren van diverse evenementen. Of u nou voor een intieme setting gaat tijdens het diner van uw droombruiloft, of wilt uitpakken met de lancering van een nieuw product. Met een evenement in één van de indrukwekkende zalen van Dudok In Het Park wordt iedere gelegenheid bijzonder. Ook ons ruime terras staat tot jullie beschikking!

Zakelijke events
Een zakelijk evenement om nooit te vergeten organiseert u bij Dudok In Het Park. Een inspirerende kennissessie, de ultieme bedrijfsborrel of gewoon een goed verzorgde vergadering op een karakteristieke locatie, compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Particuliere events
Of het nou gaat om je droombruiloft, een uitbundige babyshower of een compleet verzorgde verjaardagspartij, Dudok In Het Park verzorgd het voor je en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. De precieze invulling van je evenement kunnen wij geheel in overleg met jou verzorgen. Elk feest wordt bij ons bijzonder!

Zalen
Dudok In Het Park beschikt over twee prachtige zalen, de Parkzaal en de Zocherszaal en zijn goed geschikt voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea of babyshowers. Maar lenen zich ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. En het evenement is natuurlijk niet compleet zonder hapje of drankje, en ook daar kunnen wij voor zorgen! Ons team stelt graag een op maat gemaakte invulling voor u samen.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Centrum Rotterdam, vlakbij de Euromast.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De ParkzaalJa488010052
De ZocherszaalJa32406052

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid

Contact

Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Baden Powellaan 12, 3016GJ, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer