Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Schildhoeve

  • Drenthe
  • Fluitenberg
Fluitenbergseweg 69, 7931 PA Fluitenberg, Nederland
10 - 1000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Schildhoeve

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Overnachten

De mooiste dag van jullie leven moet jullie bruiloft worden! Met z'n tweeën er samen met jullie gasten een onvergetelijke gebeurtenis van maken, waar jullie je verdere leven met plezier op terug kijken.

Wij willen hier graag aan meewerken. De Schildhoeve in Fluitenberg (Hoogeveen) is de perfecte locatie voor een vorstelijke bruiloft. Alle ingrediënten voor een geslaagde trouwerij zijn in huis. Met sfeervolle zalen kunnen wij kleine groepen tot groepen van ruim 500 personen een geweldig feest bieden, uiteraard ter ere van jullie bruiloft! Jullie trouwerij is jullie feest! Wij zullen er voor zorgen dat het feest zal gaan, zoals jullie dat willen. Het feest een thema geven? Niets is ons te gek! Informeer naar de mogelijkheden.

3 sfeervolle en moderne zalen

Of het nu gaat om alleen de receptie of juist ontspannen de gehele trouwdag van huwelijksvoltrekking tot trouwfeest, alles is bij ons mogelijk. Wij maken graag voor jullie draaiboek op maat, want geen draaiboek is immers hetzelfde. Wij beschikken over 3 sfeervolle en moderne zalen, allen met eigen bediening, eigen bar en eigen terras. Wij zijn midden in de natuur gelegen, hebben een schitterende parktuin met vijver en wandelpaden.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Onze vergaderlocatie is dicht bij de autosnelweg A28 (afslag 27) en A37 gevestigd, grenzend aan Hoogeveen, dus uitstekend bereikbaar. Midden tussen de landerijen en bossen van Gijsselte, heerlijk in de natuur. Uw vervoermiddel parkeert u gratis veilig op eigen terrein. Wij kunnen parkeer plaats bieden aan 300 auto's. Komen er gasten met het openbaar vervoer zoals trein of bus, het station van Hoogeveen ligt op 10 minuten afstand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Belevingja4520020080250120250
De Ervaringja32407530806080
De Ontmoetingja32-6030703560

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeergelegenheid.

Contact

Fluitenbergseweg 69, 7931 PA Fluitenberg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Fluitenbergseweg 69, 7931 PA Fluitenberg, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!