Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Chalet Fontaine Kaatsheuvel

  • Noord-Brabant
  • Kaatsheuvel
Hoofdstraat 4, 5171DD, Kaatsheuvel
20 - 1200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Chalet Fontaine Kaatsheuvel

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De mooiste dag van uw leven verdient ook de mooiste locatie! Bij Chalet Fontaine viert u uw bruiloft in stijl. Veel is bij ons mogelijk, het complete team maakt van uw huwelijksdag een onvergetelijke belevenis! Van gemeentelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verrassend diner tot spetterende feestavond kunnen allemaal in Chalet Fontaine plaatsvinden. Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing. Geheel naar uw wens verzorgen wij uw complete huwelijksdag, waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke ambiance.

Chalet Fontaine heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Tuinzaal met zijn open haard en uitzicht op de tuinen.  In de grote tuinen van Chalet Fontaine vindt u tevens het sfeervolle Tuinchalet omringd door terras, sierpartijen, een forellenvijver en enkele jeu de boulesbanen. Het Tuinchalet is een erkende trouwlocatie en een ideale ruimte voor een intieme huwelijksvoltrekking.

Voorbeeldprogramma

Overdag
De daggasten worden ontvangen bij Chalet Fontaine met een drankje geserveerd vanaf een combinatieplateau. Bij aankomst van het bruidspaar wordt een ieder voorzien van een feestelijke cocktail. Voor u als bruidspaar worden deze gepresenteerd in speciale grote bruidsglazen, verbonden met een lint wat de ‘eeuwige verbintenis' van deze feestelijke dag symbolisch zal weergeven. Er wordt getoost op de gelukswensen van het bruidspaar en vervolgens wordt de bruidstaart aangesneden waarbij koffie en thee wordt geserveerd.

Diner
Na het aperitieven worden het bruidspaar en de daggasten genodigd plaats te nemen aan de sfeervol ingedekte dinertafels. Onze keukenbrigade heeft een geheel naar uw wensen een voortreffelijk menu bereid. Na afloop van het diner hebben het bruidspaar en gasten de gelegenheid zich eventjes op te frissen alvorens het feestgedruis gaat losbarsten. Eventueel nuttigen zij een vers kopje koffie met een digestief in onze loungehoek.

Feestavond
Voor aanvang van de feestavond is er de mogelijkheid voor het bruidspaar om zich even terug te trekken in een rustige omgeving. Ontvangst van de gasten met een drankje geserveerd vanaf een combinatieplateau. Net voordat het bruidspaar de feestzaal binnenkomt, wordt een ieder voorzien van een alcoholvrije welkomstcocktail. Het orkest opent de avond met muziek op verzoek van het bruidspaar. De feestavond wordt op een spectaculaire manier geopend zodat de stemming er al meteen goed in zit en het feest al van start kan gaan!

De mooiste dag van uw leven!
Graag informeren wij u over de mogelijkheden en beschikbare data. Wij nodigen u geheel vrijblijvend uit voor een gesprek waarbij wij u een rondleiding alsmede een fotopresentatie kunnen geven en de uitgebreide mogelijkheden binnen onze organisatie nader kunnen toelichten. Vervolgens presenteren wij u een offerte op maat, geheel aangepast aan de hand van uw persoonlijke wensen. Op deze manier maken wij van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Gelegen in het oude centrum van Kaatsheuvel.
Vlakbij Tilburg, Den Bosch en de vesting Heusden.
De prachtige Loonse- en Drunense Duinen en de Efteling liggen op nog geen 5 minuten afstand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Cappettizaalja--125100200-200
Tuinzaalja--300175400200400
Tuinchaletja----80-80
Heel Chalet Fontaine (Cappetti & Tuinzaal)ja--300-12004001000

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende eigen parkeergelegenheid

Contact

Hoofdstraat 4, 5171DD, Kaatsheuvel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoofdstraat 4, 5171DD, Kaatsheuvel
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!