Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

At The Binckhorst

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Laak
Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
50 - 500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

At The Binckhorst

Eigen catering
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

At The Binckhorst is een veelzijdige en industriële evenementenlocatie in Den Haag. We zijn gevestigd in het hippe woon- en werkgebied van de Binckhorst, centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze industriële loods paart heel mooi met een classy en romantische styling en geeft jouw speciale dag nét dat beetje extra. Zoeken jullie nog een locatie voor jullie bruiloft, receptie en/of feestavond? De deuren van At The Binckhorst staan wagenwijd voor jullie open!

We werken met een grotendeels lege loods, waardoor de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn. Wil je een gin & tonic bar op jullie trouwfeest? Een aantal foodtrucks naar binnen rijden? Of gewoon een vette discobal ophangen? Het kan allemaal!

Hoe gaan we te werk?
Tijdens onze kennismaking leren we jullie beter kennen, op basis daarvan stellen we jullie droomdag samen. Met jullie wensen en onze expertise organiseren we jullie bruiloft, waarop jullie volledig ontzorgd worden. Van aankleding en DJ, tot het lekkerste eten en drinken, we maken er een onvergetelijke dag van!

Wil je alleen de locatie huren? Dat kan ook! We staan voor je klaar als je vragen hebt.

Contact
Het team van At The Binckhorst nodigt je graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvende rondleiding. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
Je vindt ons in het hippe woon- en werkgebied van de Binckhorst, centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de buurt is veel parkeergelegenheid.

Contact

Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!