Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

At The Binckhorst

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Laak
Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
50 - 500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

At The Binckhorst

Eigen catering
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

At The Binckhorst is een veelzijdige en industriële evenementenlocatie in Den Haag. Je vindt ons in het hippe woon- en werkgebied van de Binckhorst, centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze stoere en industriële loods geeft jouw feest nét die unieke touch waardoor jij en jouw gasten een onvergetelijke avond beleven. Of het gaat om een jubileum, familiedag of fantastisch verjaardagsfeest, bij At The Binckhorst ben je aan het juiste adres.

We werken met een grotendeels lege loods, waardoor de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn. Wil je een gin & tonic bar op jouw feest? Een aantal foodtrucks naar binnen rijden? Of gewoon een vette discobal ophangen? Het kan allemaal!

We helpen je graag met de organisatie van jouw feest. Van unieke versiering en spot-on techniek, tot het lekkerste eten en drinken, we verzorgen het tot in de puntjes. Onze loods beschikt over een basisinrichting, maar samen met jou kijken we graag hoe we het uniek en persoonlijk kunnen maken.

Wil je alleen de locatie huren? Dat kan ook! We zijn heel benieuwd wat voor knalfeest je organiseert en staan voor je klaar als je vragen hebt.

Het team van At The Binckhorst nodigt je graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvende rondleiding. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
Je vindt ons in het hippe woon- en werkgebied van de Binckhorst, centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de buurt is veel parkeergelegenheid.

Contact

Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Saturnusstraat 21, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer