Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Academiehuis | de Grote Kerk Zwolle

  • Overijssel
  • Zwolle
Parkeergarage Emmawijk, Emmawijk, Zwolle, Nederland
2 - 1250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Academiehuis | de Grote Kerk Zwolle

Live muziek
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

De Grote Kerk heeft voor ieder type feest een ruimte beschikbaar welke kan worden afgestemd op uw wensen.

De Consistorie
In deze inspirerende monumentale setting kunt u perfect vergaderen of dineren in klein gezelschap. De ruimte dateert uit 1688 en is na een restauratie in 2017 voorzien van een geluidssysteem, jura-voorziening, akoestische gordijnen en nieuw meubilair. De oude vergaderruimte voor dominees is zo geschikt gemaakt voor boekpresentaties, kleinschalige recepties, netwerkborrels en intieme concerten.

Hoogkoor
Deze ruimte biedt alle mogelijkheden tot aankleding – de perfecte ruimte voor uw intieme trouwerij of receptie tot 120 personen. De ruimte beschikt over een eigen geluidsvoorziening en kan met de ingebouwde verhoging goed dienen als podium voor een orkest. Het Hoogkoor werd voor de beeldenstorm gebruikt voor de mis en de eucharistieviering en was onderdeel van de paasgang. Na de beeldenstorm is deze ruimte afgeschermd met een koorhek dat dateert uit 1597 en het is gedoneerd door de gildes van Zwolle.

De Kerk
De hallenkerk wordt omschreven als het grootste overdekte plein van de binnenstad, en biedt plaats aan 350 mensen voor een sitting-diner en tot 700 personen met zicht op het podium voor een concert, lezing of congres. Onder de 600 jaar oude gewelven van de Grote of St. Michaëlskerk komen verhalen tot leven. Door de verbouwing van 2019 zijn wij in staat om de ruimte af te stemmen op uw wensen. Het klimaat van de kerk is sterk verbeterd door tochtportalen en vloerverwarming. Tevens is er een hoogwaardige geluids- en lichtinstallatie aanwezig die volledig wordt afgestemd op uw evenement.

Locatie

In het centrum
Zwolle

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HoogkoorJaJaJaJaJaJaJa
ConsistorieJa
MiddenschipJaJaJaJaJaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Parkeergarage Emmawijk, Emmawijk, Zwolle, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parkeergarage Emmawijk, Emmawijk, Zwolle, Nederland
Toon mij het telefoonnummer