Trouwlocaties, waar let je op?

  • 10 February 2023
  • Leestijd: 5 min

Veel tips worden uitgebreid herhaald in veelvoud op sites. Hoe is de bereikbaarheid van de locatie? Wat is de grootte van de locatie? Wat gaat het kosten?

Veelal bekende tips die je zelf ook wel had kunnen bedenken. De volgende tips lijken vreemd maar zijn vaak heel belangrijk. Aan deze tips zul je niet zo heel gauw denken, daarom hebben wij ze voor je op papier gezet.
 

  1. Maak bij het bezichtigen van een locatie even gebruik van het toilet, zelfs als je niet hoeft. Het lijkt onbelangrijk maar dat is het zeker niet. Kijk of het er wel schoon is en of er een mogelijkheid is om er gebruik van te maken met een trouwjurk aan. Het best is natuurlijk de aanwezigheid van een invalidetoilet.
  2. Houd jij of je aanstaande enorm van bier? Vraag even welk merk ze schenken. Voor veel mannen is dit echt iets waar veel waarde aan wordt gehecht. Je wilt toch niet je minst favoriete bier drinken tijdens het huwelijksfeest.
  3. Zijn jullie koffieliefhebbers? Kijk dan ook even of de koffie wel te drinken is.
  4. Loopt er personeel rond, let dan even op de vriendelijkheid, de uiterlijke verzorging en de actieve houding. Is het mogelijk om er een keer te dineren, doe dit dan beslist een keer. Vaak is er voor aanstaande bruidsparen wel een korting te regelen om een keer proef te eten.
  5. Wees kritisch! Vind je de stoelen en tafels niet mooi, vraag dan of het mogelijk is dat ze iets anders regelen. Een brutaal mens heeft de halve wereld!
  6. Naast punten als kosten en bereikbaarheid is het ook goed om te denken aan de subjectieve punten. Hoe wil je de entree maken? Wil je een ruime locatie of juist één vol intimiteit? Is er spraken van een thema? Een locatie kan een thema versterken of juist volledig doen afbrokkelen.
  7. Het allerbelangrijkste is dat de locatie voor jullie beiden goed voelt. Twijfelt er iemand aan de locatie? Zoek dan verder!

 

Relevante Links:
Trouwlocatie Amsterdam
Trouwlocatie Rotterdam
Trouwlocatie Den Haag
Trouwlocatie Arnhem
Trouwlocatie Alkmaar
Trouwlocatie Apeldoorn
Trouwlocatie Haarlem
Trouwlocatie Amersfoort
Trouwlocatie Maastricht
Trouwlocatie Scheveningen
Trouwlocatie Almere
Trouwlocatie Hilversum
Trouwlocatie Utrecht
Trouwlocatie Nijmegen
Trouwlocatie Leeuwarden
Trouwlocatie Woerden

 

Reageer