Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zaantheater

  • Noord-Holland
  • Zaandam
Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam, Nederland
10 - 1100 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Zaantheater

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Zaantheater is een zeer geschikte locatie voor congressen, bedrijfspresentaties of vergaderingen. Het is geen doorsnee conferentie-oord, maar een inspirerende omgeving met een warme, gastvrije uitstraling.

De diverse foyers kunnen naar gelang uw wensen en doelen gebruikt worden voor workshops, ontvangst, borrels of het plaatsen van informatiestands. Het serveren van een lunch, diner of borrel behoort uiteraard tot de mogelijkheden. En wat dacht u ervan om een klanten of bedrijfsavond te combineren met een mooie theatervoorstelling?

Mensen komen graag naar het Zaantheater, ook tijdens zakelijke bijeenkomsten. De theatrale sfeer in het gebouw en vooral in de theaterzalen zorgt voor een bijzondere setting van uw bijeenkomst.

Wij zijn graag een creatieve gesprekspartner. Het Zaantheater; de juiste mix van formeel tot ongedwongen. Wij denken met u mee, leveren maatwerk, ontzorgen, hebben de nodige expertise, nemen het regelwerk uit handen en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Vergaderen
Het Zaantheater beschikt buiten de theaterzalen en foyers ook over een moderne vergaderruimte: de Forbo Flotexzaal.

De zaal is een ruime langwerpig vormgegeven ruimte die plaats biedt aan circa 80 personen. De zaal kan gebruikt worden als vergaderruimte, maar ook voor een persconferentie. De zaal is  voorzien van een beamer, scherm en Wi-Fi internetaansluiting.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Zaantheater is gelegen in het hart van de Zaanstreek met uitzicht over de Zaan. Wij beschikken over alle denkbare faciliteiten én over voldoende parkeergelegenheid.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Forbo Flotexzaalja-308050-60-
Albert Heijn-zaalnee--890--250-
Forbo Flooring-zaalnee--230--130300
Rabobankfoyerja----11002001100
MUZE- eten en drinkenja-----5570
Heineken Loungeja-204024504060
Theaterbarja----80-80

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Zaantheater is eenvoudig bereikbaar vanaf station Zaandam. Station Zaandam heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. Een treintaxi is aanwezig bij uitgang Centrum van het station.

Contact

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer