Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Westerunie

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
50 - 800 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Westerunie

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

WesterLiefde | WestergasTerras | WesterUnie
Drie locaties in het midden van het Westerpark. Het gevoel van buiten gecombineerd met een ruwe en industriële uitstraling. De club WesterUnie, de banquetinglocatie WesterLiefde en het restaurant  WestergasTerras met haar rustieke watertuin met vlonder, geven ruimte aan een enorme verscheidenheid aan evenementen. Van grootse congressen tot lunch, koffie-, thee en dinerbuffetten voor 500 personen, kleinschalige of uitbundige bruiloften, spetterende bedrijfsfeesten of grote festivals. De mogelijkheden van deze drie locaties afzonderlijk of samengesmolten zijn onbegrensd.

Ervaar de sfeer en de historie die de oude gebouwen uitstralen en geniet van een gevoel van comfort, gezelligheid en professionaliteit van het personeel. Met als visie om kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan te bieden met veel aandacht voor gastvrijheid binnen een unieke en industriële locatie, kunt u een industriële ambiance verwachten waarbij u op uw gemak kunt genieten van een hapje en een drankje. Een gemoedelijke en gezellige omgeving met mooie producten tegen een betaalbare prijs. Met de professionele keuken en creatieve koks heeft u een ruime culinaire keuze. Alle locaties zijn uitgerust met faciliteiten die u van een professionele en moderne locatie mag verwachten. De combinatie die gemaakt kan worden tussen de verschillende ruimtes, het toevoegen van de locatie Het Transformatorhuis - elders op het terrein van de Westergasfabriek - en de extra terrassen die buiten geplaatst kunnen worden, zorgen ervoor dat aan alle wensen voldaan kan worden. De unieke experience wordt versterkt door het door de wol geverfde en bekwame bar- en bedieningspersoneel die hun ervaringen tijdens drukke clubavonden en drukke zomerse terrassen verdiend hebben.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
WesterUnie ligt precies tussen het Centraal station en de A10-West en is  daarmee gemakkelijk bereikbaar (www.westerliefde.nl/routebeschrijving) met zowel openbaar vervoer als met de auto of de fiets. Met een Q-park op 500 meter afstand is er ruim voldoende parkeerplek.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
WesterUnieja--300--200800

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergelegenheden

Mocht je met de auto komen, voer dan in je navigatie de van Bleiswijkstraat in voor de Q-park parkeergarage. Uiteraard kun je ook parkeren langs de Haarlemmerweg (tegenover het park). Het Westerpark zelf heeft een kleine parkeer gelegenheid bij de hoofdingang van het park (naast de Bakkerswinkel), echter, de parkeerplaatsen zijn schaars en er geldt een maximum van 2 uur parkeren.

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer