Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Westergas

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
12 - 10000 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Westergas

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig

Het Leidinghuis
Een luxe hotelsuite op de Westergasfabriek! Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde het Leidinghuis in een stoer en eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Het Leidinghuis is te huur in combinatie met de Gashouder, als VIP-ruimte of als privé-plek voor artiesten. Maar het is ook apart te huur voor een bruiloftsnacht, een bespreking of een diner in kleine kring.

De Werkkamer
De Werkkamer is flexibel in te zetten voor vergaderingen, trainingen, break-out sessies, workshops of als tijdelijke kantoorruimte. De locatie is via een binnen doorgang in het Westergastheater te bereiken waardoor de twee locaties goed samen inzetbaar zijn. Tijdens grote evenementen is de Werkkamer ideaal als break-out ruimte, productiekantoor of perscentrum te gebruiken. De Werkkamer is ingericht met de robuuste en industriële meubels van Woodustry. In de rechthoekige ruimte is een lange tafel, pantry en flatscreen monitor aanwezig. Via de open trap kom je op de ruime vide waar zich de toiletten bevinden en de mogelijkheid bestaat om extra werkplekken te creëren.

Gashouder
De Gashouder wordt veel ingezet voor beurzen, grote bedrijfspresentaties en live shows. De Gashouder is thuisbasis van Awakenings, een dance-event voor 3500 man. Maar het is ook de plek waar kunstenaar Hans op de Beeck een panoramische installatie maakte voor 1 persoon.  De Gashouder is een plek van uitersten. Wie groot denkt, wie durft, die is rijp voor de Gashouder.

Transformatorhuis
Het Transformatorhuis leent zich goed voor een clubachtig decor met loungebanken of lange gedekte tafels voor een sfeervol diner. Het is ook de plek waar internationale conferenties als The Next Web sprekers laten optreden voor toehoorders.

Tijdens grotere congressen en evenementen wordt vaak gretig gebruik gemaakt van alle extra ruimtes die de Westergasfabriek te bieden heeft. Organisatoren kunnen bijvoorbeeld kiezen uit de club en de trouwzaal WesterLiefde van het WestergasTerras en het vernieuwde Ketelhuis met maar liefst drie comfortabele filmzalen. Het is daarnaast ook mogelijk om onder meer KunstENhuis, Mister Kitchen en de zolder van de Bakkerswinkel af te huren.

Locatie

In het centrum
Aan het water
Nabij openbaar vervoer
De Westergasfabriek ligt centraal in het Stadsdeel Westerpark, aan de noord-westzijde van het centrum.

Het terrein is te bereiken via afslagen S103 en S104, met bus 21 en met tram 10.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Transformatorhuisja--600-750400-
Gashouderja--2100-35001100-
Machinegebouwja--200-265180-
Zuiveringshal Westja--1000-1500700-
Westergastheaterja--250-900180-
Werkkamerja--30-5020-
Leidinghuisja--20--12-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Qpark Westergasfabriek (€3/uur)
Van Bleiswijkstraat 8
1051 DG Amsterdam

Contact

Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer