Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Westergas

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
12 - 10000 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Westergas

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig

Gashouder
De ronde, industriële binnenruimte met zijn imposante dak ademt een grootsheid, die je nergens anders in de stad ervaart. Met een oppervlakte van 2500 m2 en een hoogte van 14,5 meter is het één van de meest indrukwekkende locaties van Amsterdam.

De Gashouder is bij uitstek de locatie voor bijzondere beurzen, grote presentaties, feesten en live shows. Wie net iets verder zoekt dan de gebruikelijke beurshal, is hier aan het juiste adres.

De plek heeft een indrukwekkende staat van dienst. Evenementen die er oa. plaats vonden: Edisons (Nederlandse pop awards), Unseen (contemporaire fotografiebeurs), het Holland Festival (voor internationale podiumkunsten), Awakenings (dance evenement), The Next Web (tech beurs)

Transformatorhuis
Het Transformatorhuis is met zijn smalle, hooggeplaatste ramen en houten dakconstructie een even intieme als imponerende ruimte. Met daglicht dient deze prachtplek als bijzondere beurslocatie, maar met gesloten luiken of in de nacht kun je er ook een knallend feest geven tot 800 gasten.

In deze multifunctionele ruimte is van alles denkbaar: een diner aan ronde tafels, een modeshow met lange catwalk, een feest met knallend decor en kunstinstallaties. Niets is hier te gek.

Meterhuisje
Midden in de bruisende Pazzanistraat pronkt ons pittoreske Meterhuisje. Dit losstaande landhuisje bevindt zich tussen Cantine de Caron en het Ketelhuis en is een droomplek voor intieme events en pop-ups.

Het huisje lijkt van buiten klein en knus, maar heeft nog verrassend veel ruimte dankzij de praktische indeling met een ruime vide en het hoge koepelvormige plafond. De ruimte kan naar wens worden ingericht en is perfect geschikt voor bijvoorbeeld kunsttentoonstellingen, merkactivaties, maar ook lezingen, borrels en een intiem diner.

Congreslocatie in Amsterdam
Vergaderlocatie in Amsterdam

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Westergas ligt centraal in het Stadsdeel Westerpark, aan de noord-westzijde van het centrum.

Het terrein is te bereiken via afslagen S103 en S104, met bus 21 en met tram 10.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Transformatorhuisja--600-750400-
Gashouderja--2100-35001100-
Leidinghuisja--20--12-
Meterhuisjeja--49-49--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Qpark Westergasfabriek (€3/uur)
Van Bleiswijkstraat 8
1051 DG Amsterdam

Contact

Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Haarlemmerweg 8E, 1014 BE, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer