Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Wereldmuseum Rotterdam

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Centrum
Wereldmuseum, Willemskade, Rotterdam, Nederland
10 - 450 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Wereldmuseum Rotterdam

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

Eventlocatie
Met meer dan 170 culturen in één stad, is Rotterdam de wereld. Wij laten ons inspireren door deze stad, de vele culturen en laten zien hoe bijzonder de wereld eigenlijk is. Dit doen we vol overgave in ons museum met indrukwekkende tentoonstellingen en activiteiten. Maar ook met spraakmakende business events waarbij wij een gevarieerd culinair aanbod van wereldse gerechten op het hoogste niveau serveren. Wij laten je de wereld zien en proeven.

Onze drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Het meubilair is naar wens aan te passen in verschillende opstellingen. De metershoge bewerkte plafonds en de Rotterdamse skyline krijg je er gewoon bij. In de Elie van Rijckevorselzaal kun je met een klein gezelschap vergaderen of intiem dineren. De Balzaal, eventueel in combinatie met de Salon, kan gebruikt worden voor congressen, feesten of diners.

Online | Hybride
Kan niet iedereen op locatie aanwezig zijn tijdens een event? Wij maken er een hybride event van met een livestream vanuit de Balzaal of de Salon. Zo kun je al je gasten betrekken bij een productpresentatie of seminar. De Elie van Rijckevorselzaal is uitermate geschikt voor een online event.

Wereldkeuken
Groots, intiem of privé. Ons keukenteam kookt met liefde voor iedereen. Zij laten zich inspireren door de rijkdom van de superdiverse stad die Rotterdam is. Dat levert spannende combinaties op. Zij verzorgen met gemak een walking dinner voor 350 personen, maar ook een informele borrel voor een intiem gezelschap. Onze chef-kok en zijn team hebben een uitgebreid Foodbook samengesteld voor ieder soort event.

Wereld aan ruimte
| Events tot 450 personen
Centraal gelegen | Naast de Erasmusbrug in hartje Rotterdam
Goed bereikbaar | OV en parkeergelegenheid om de hoek
Unieke events | Op maat gemaakt
Arrangementen | Weten waar je aan toe bent
Culinaire events | Geïnspireerd door de smaken van de stad Rotterdam
Beleef het Wereldmuseum |Tijdens een exclusieve openstelling of rondleiding
Missie gedreven locatie | Inspireren tot meer wereldburgerschap
Steun een maatschappelijk doel | Alle opbrengsten worden direct besteed aan de tentoonstellingen, educatie en activiteiten van het Wereldmuseum

Aanvraag vrijblijvende offerte
Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw event? Wij horen jouw wensen graag. Na een uitgebreide intake over jouw event maken wij met plezier een offerte op maat.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Het Wereldmuseum bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en ligt op de hoek van de Willemskade en de Veerhaven. Het museum is uitstekend bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en zelfs over water. Aanlegplaatsen van de Waterbus, Watertaxi en de Spido zijn binnen handbereik.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
BalzaalJa200100350200350
SalonJa30703012080120
Balzaal | SalonJa250130450240450
Elie van RijckevorselzaalJa285030504550
TerrasJa125

Parkeren in de buurt van deze locatie

Direct bij het museum kun je uitsluitend betaald parkeren. Je kunt ook terecht bij parkeergarage Erasmusbrug aan de Gedempte Zalmhaven en de parkeergarage Van Vollenhovenstraat, beiden gelegen op 450 meter van het museum. Vanaf 18.00 uur kun je om de hoek, gratis parkeren aan de Parklaan en omliggende straten.

Contact

Wereldmuseum, Willemskade, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Wereldmuseum, Willemskade, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website