Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Vroeg

  • Utrecht
  • Bunnik
Restaurant Vroeg, Achterdijk, Bunnik, Nederland
6 - 90 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Vroeg

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Vroeg is van alle markten thuis. Met diverse mooie ruimtes in onze rietgedekte boerderij is Vroeg een unieke vergaderaccommodatie en bijzondere feestlocatie vlakbij Utrecht. Wij bieden plek aan gezelschappen vanaf 6 tot 90 personen. Door de centrale ligging – en gratis parkeerplaatsen – is Vroeg een uitstekende locatie om in een inspirerende omgeving te vergaderen of om een buitengewoon feest te vieren.

De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is de mogelijkheid om een ontbijt, lunch, high tea, buffet, borrelarrangement of diner bij te boeken. En voor gezellig en actief vermaak samen bieden we diverse unieke Rondom Vroeg arrangementen. Zoals een boerengolf, een solex-tour, een food en fun culi spel of een huifkartocht door het landschap.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Vroeg ligt middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De bunkers die in het landschap opduiken getuigen nog van die tijd. Je kunt in de omgeving lekker wandelen, fietsen of een partijtje boerengolf spelen. Speciaal voor groepen hebben we leuke Rondom Vroeg arrangementen. Ook organiseren we een paar keer per jaar zelf een boerenmarkt in onze boomgaard. Kom daar zeker eens kijken!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Kleine Boerderijja16------
De Waterlinieja16830162520-
De Limesja16830162520-
Vechtenja6----6-
Amelisweerdja24146028504050
Amelisweerd & Rhijnauwenja----907090

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gezien de geringe parkeercapaciteit bij Vroeg verzoeken wij u en uw gasten te parkeren bij parkeerplaats Oud Amelisweerd. Deze gratis parkeerplaats, gelegen aan de provinciale weg nabij Vroeg, wordt duidelijk met borden aangegeven. Parkeren in de berm is niet toegestaan en kan bekeurd worden.

Contact

Restaurant Vroeg, Achterdijk, Bunnik, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Restaurant Vroeg, Achterdijk, Bunnik, Nederland
Toon mij het telefoonnummer