Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Villa Westend

  • Noord-Holland
  • Velserbroek
Villa Westend, Westlaan 41, 1991 AL Velserbroek, Nederland
2 - 3000 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Villa Westend

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Een onvergetelijke bruiloft aan het water
Uw trouwdag vieren in een stijlvolle ambiance aan het strand, met een fantastisch uitzicht over het water? Waar u, met een beetje geluk, kunt genieten van een prachtige zonsondergang aan de skyline van Velserbroek, die uw dag nog romantischer maakt? Dan is Villa Westend aan de Westbroekplas, omringd door water, strand en veel groen, de locatie die u zoekt. Villa Westend in Velserbroek maakt uw huwelijksdag de mooiste dag van uw leven. Die dag viert u natuurlijk graag in een mooie omgeving. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken. Wij vullen graag uw dag in: van lunch tot diner, van intieme high-tea tot een grandioos feest! Villa Westend is een officiële trouwlocatie.

Het ja-woord kunt u bij ons geven met de voeten in het zand of binnen in onze stijlvolle zaal. Receptie Een mooie receptie behoort tot de mogelijkheden, maar ook een verrassend spectaculaire! Trendy drankjes & hapjes, muziek, etc. Laat uw fantasie gaan en wij maken een passend voorstel op maat. Brunch, buffet of exclusief diner, van simpel tot exclusief, voor ieder budget kan er iets moois geserveerd worden. Diner Voor een sitdown diner- walking dinner of informele BBQ van de grill bent u bij Villa Westend aan het juiste adres voor uw huwelijksdiner.

Voor groepen van 20 tot 500 gasten hebben we diverse mogelijkheden qua catering. Feestavond In ons pand of op ons strand is ruimte voor een fantastische feestavond met invulling naar eigen wensen. De feestavond is te boeken voor 30 tot 500 gasten. Tijdens de feestavond heeft u een eigen zaal tot beschikking met een stuk privé terras / strand. Onze zaal is voorzien van de juiste audiovisuele apparatuur om een feestavond compleet te maken.

Uw huwelijksdag helemaal compleet maken? Wij bieden de mogelijkheid om te overnachten in de luxe bruidssuite van hotel landgoed Duin & Kruidberg. Een prachtige locatie in een mooie omgeving vlak bij Villa Westend. Naast de bruidssuite is er ook plek voor de overige gasten om te overnachten. We stellen graag een programma samen aan de hand van uw wensen en ideeën.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Aan privéstrand. Slechts 10 minuten vanaf Haarlem Station en Amsterdam Westpoort

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Noordja30505050604550
Zaal Zuidja5050707011070
Zaal Noord + Zuidja90200200200350200350
Barja5050
Gehele locatieja800800800
Strandja300030003000

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis voor de deur

Contact

Villa Westend, Westlaan 41, 1991 AL Velserbroek, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Villa Westend, Westlaan 41, 1991 AL Velserbroek, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!