Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

VIEW Almere

  • Flevoland
  • Almere
  • Almere-Stad
Bergsmapad, Almere, Nederland
1 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

VIEW Almere

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

BUSINESS & PLEASURE
In het bedrijfsleven is er zowel de werkkant als het teamverband belangrijk. Er moet op professionele wijze gewerkt kunnen worden, maar er moet ook ruimte zijn voor een stukje ontspanning en teambuilding. Maar sommige bedrijven hebben niet altijd de capaciteit voor dit soort groepsbijeenkomsten of willen liever een meer sfeervolle dag invulling waarin de medewerkers volledig voorzien kunnen worden van een lunch of diner.

VERGADEREN, PRODUCTLANCERINGEN, BORRELEN, LUNCHEN, DINEREN OF FEESTEN!
Niks is te gek, voor iedere vorm van bijeenkomst van u en uw medewerkers kan VIEW een passende locatie bieden. Van vergadering tot eindejaar borrel, van productlancering tot het afscheid van een geliefde collega.

ALLE FACILITEITEN ZIJN AANWEZIG!
Kies voor het houden van uw bijeenkomst in een van onze zalen, deze beschikken over beamers, flipovers, tv schermen en natuurlijk gratis Wifi. Een zaal die in te richten is voor iedere stijl van vergaderen. Ook kunt u hier uw nieuwste product lanceren met behulp van deze faciliteiten.

Is het weer tijd voor een gezellige, ontspannen avond voor u en uw personeel? VIEW Almere verzorgt een bedrijfsborrel in alle vormen en maten. Neem een van de drankjes van onze kaart onder het genot van verschillende hapjes en snacks.

Ook kunt u deze dag feestelijk afsluiten met een dj, hoe leuk is het om los te gaan met u collega's op de door u gekozen muziek genres.

U kunt ook met al het personeel waterskiën of wakeboarden bij ons eigen cablepark. Een leuke activiteit om de hoofden leeg te maken.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Aan de snelweg
Gelegen aan het Weerwater met een schitterend uitzicht over de skyline van Almere. - Langs de snelweg - Nabij openbaar vervoer - Aan het water - Nabij diverse hotels

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Viewzaalja606012080200120200
Serrezaalja28304038150150120
Restaurant / terrasjaN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.350350200
Tentja704070509080n.v.t.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende gratis parkeergeledenheid.

Contact

Bergsmapad, Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bergsmapad, Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer