Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

VIEW Almere

  • Flevoland
  • Almere
  • Almere-Stad
Bergsmapad, Almere, Nederland
1 - 300 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

VIEW Almere

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Opzoek naar een externe vergaderlocatie centraal gelegen in Nederland?
VIEW Almere is de perfecte locatie voor uw volgende vergadering, seminar of evenement. In het centraal gelegen Almere, bieden wij een inspirerende locatie aan het water, met een prachtig uitzicht over de skyline van Almere.

Wij beschikken over de faciliteiten om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Met drie ruime zalen kunnen we groepen van elke omvang accommoderen. Deze zalen zijn voorzien van de nodige apparatuur zoals beamers, beamerschermen en presentatie flip-overs.

En wat is een vergadering zonder een heerlijke lunch? Onze uitgebreide keuken staat klaar om u en uw team te verwennen met culinaire hoogstandjes tijdens de pauze. Na afloop van de vergadering nodigen we u uit om te ontspannen en te genieten van een borrel of een diner aan het water. Hier kunt u het zakelijke even inruilen voor een meer informele sfeer, terwijl u geniet van het uitzicht over het Weerwater. Wilt u het teamband versterken? Boek dan een teambuildingsactiviteit bij ons Cablepark waar u met de groep kunt waterskiën, wakeboarden of suppen. En dit alles bieden wij onder 1 dak!

Bij VIEW Almere combineren we professionele service met een adembenemende omgeving, waardoor uw evenement een succes wordt.


VERGADEREN, PRODUCTLANCERINGEN, BORRELEN, LUNCHEN, DINEREN OF FEESTEN!
Niks is te gek, voor iedere vorm van bijeenkomst van u en uw medewerkers kan VIEW een passende locatie bieden. Van vergadering tot eindejaar borrel, van productlancering tot het afscheid van een geliefde collega.


Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Aan de snelweg
Gelegen aan het Weerwater met een schitterend uitzicht over de skyline van Almere. - Langs de snelweg - Nabij openbaar vervoer - Aan het water - Nabij diverse hotels

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Viewzaalja606016080200145200
Serrezaalja2530603815050200
TerraszaaljaN.v.t.N.v.t.N.v.t.N.v.t.35075120
Tentja70401005090100n.v.t.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim voldoende gratis parkeergeledenheid.

Contact

Bergsmapad, Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bergsmapad, Almere, Nederland
Toon mij het telefoonnummer