Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van Nelle Fabriek

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Overschie
Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Nederland
2 - 7000 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Van Nelle Fabriek

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

De Van Nelle Fabriek als evenementenlocatie
De Van Nelle Fabriek is een unieke evenementen locatie. Kenmerkend zijn de gevels van glas, beton en staal, waardoor daglicht op elke verdieping naar binnen stroomt. Vroeger werd er koffie, thee en tabak geproduceerd. Ver in de jaren negentig werd er nog tabak gemaakt. In 2000 is het complex gerenoveerd en in 2014 kreeg de Van Nelle Fabriek de status van UNESCO werelderfgoed. Later bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren. Event locatie en kantorencomplex. Maar vooral: inspirerende ontmoetingsplek. Voor creatieve geesten, ondernemende types, congres- en beursbezoekers, feestgangers en architectuurliefhebbers uit de hele wereld.

Events
Omringd door historie wordt elke bijeenkomst in de Van Nelle Fabriek bijzonder. De locatie biedt 2 grote evenementenzalen en 7 vergaderzalen met vaste opstellingen, een groot buitenterrein en ondersteuning in techniek, catering en inrichting. Het gebouw is duurzaam tot in detail en zeer toegankelijk voor iedereen. Met haar industriële en blanco uitstraling is de Van Nelle Fabriek een perfect decor voor iedere denkbare setting. Van internationaal congres, chic galadiner, product lancering of festival tot vergaderingen en trainingen. De Van Nelle Fabriek kan getransformeerd worden tot welke sfeer je ook wenst.

Altijd blije opdrachtgevers
Het team van Van Nelle Fabriek Events herken je aan hun tomeloze energie en professionaliteit. Zij zijn jouw collega op afstand. Desgewenst kunnen ze meehelpen met het ontwikkelen van een nieuw concept en de volledige organisatie uit handen nemen. Hun ultieme doel: altijd blije opdrachtgevers en nog blijere gasten.

Goed bereikbaar
Ook qua bereikbaarheid zit je hier goed. De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein en ligt tussen drie snelwegen. Met de auto rijd je gemakkelijk het Van Nelle terrein op via de A13, A4 en A20.

Met het openbaar vervoer stap je uit voor de Van Nelle Fabriek (halte Beukelsbrug/Van Nelle Fabriek) of maak gebruik van de OV fiets om vanaf de Van Nelle Fabriek per fiets te bereiken vanaf station Rotterdam Centraal. Te voet kun je een bezoekje brengen aan de historische stad Delfshaven.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
De Van Nelle Fabriek is goed bereikbaar vanuit de verschillende richtingen. De fabriek ligt aan de rand van Rotterdam direct aan de A20, afslag Spaanse Polder. Parkeren is geen probleem; we beschikken over een groot eigen parkeerterrein. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, in slechts 10 min bent u van station Rotterdam Centraal op onze locatie.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Tabaksfabriekja--1800-400020004000
Koffiefabriekja--320-700500700
Branderijja----350300350
Achter Glasja50308040803080
Arabicaja30255030---
Tureluurja20204020---
Virginiaja20204020---
Havanaja15102010---
Piggelmeeja15101010---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruim 650 plaatsen op eigen terrein en voldoende mogelijkheid om de parkeergelegenheid uit te breiden in de directe omgeving.

Contact

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer